Pitanje za cure?? :DDD

u prirodi je glupoj ženskoj da je privlači rmpalija dlakavi sa rukama velikim i bradom
ovaj povučeni je dosadan

hahhaa sad' sam se setio na koga me je podsetio opis... na onog Van Damovog ortaka iz Krvavog sporta... :lol:

i-personally-would-have-liked-to-see-donald-gibb-7158-1281467016-17.jpg

:mrgreen:

brate svi seru da ne vole te sirovine a samo se loze na tretman kucnog ljubimca
Kod nas u skoli ima jedan kreten,ima dosta ukora,zeza nastavnike,pravi sranja a ruzan ko djavo..sve bubuljice po licu,ma odvratan....Meni se od njega povraca...A moja drugarica se pali na njega...Luda je za njim.Moze da ima kog pozeli a ona trci za tom budalom...Cujem da ga je i orlano zadovoljavala...

CInjenica je da ovi prvi prolaze bolje. Pa mnogi momci svjesni toga zaista i postanu takvi. Zato i imamo sve vise prototipa tipova kao sto je Dzoni Bravo.

Ali ipak...ne vrijedi mijenjati svoju licnost samo zato da bi bolje prolazio kod djevojaka. Ako ti ne ide kod njih, sigurno grijesis u necemu drugom, a ne u tom sto nijesi kao neki (de)bilder.

Samopouzdanje je glavni faktor. Oni prvi, oni ga svi imaju, a oni drugi kako ko. Ja ga nekad imam, nekad nemam, zavisi od toga u kom sam ja filmu, ali jedno je sigurno, a to je da se ono gradi postepeno :)

Po prirodi sam stidljiv, ali sam naucio vremenom da me boli uvo sta ce reci i da ako me neka odbije, da je to nekoj drugoj sansa :P

Secam se jednom kad sam bio u Ca na nekom koncertu i tu je bila neka riba sto mi se (nesvesno) svidela i dok je ona bila tu bio sam u super raspolozenju, a kad je ona otisla, meh, smorio sam se za medalju, ostale su mi morale cupati reci klestima, nisam bio uopste za pricu...naravno, bespotrebno je reci da su se sve popalile dok sam bio in a good mood :mrgreen:

Ono sto hocu reci je da kad je tu prava devojka mogu biti i pun samopouzdanja i veseo i sve, a kad je pogresna tu...onda sam smor, delujem mozda i stidljivo, dosadno...dakle, sve zavisi od devojke...

Secam se jednom kad sam bio u Ca na nekom koncertu i tu je bila neka riba sto mi se (nesvesno) svidela i dok je ona bila tu bio sam u super raspolozenju, a kad je ona otisla, meh, smorio sam se za medalju, ostale su mi morale cupati reci klestima, nisam bio uopste za pricu...naravno, bespotrebno je reci da su se sve popalile dok sam bio in a good mood :mrgreen:

Ono sto hocu reci je da kad je tu prava devojka mogu biti i pun samopouzdanja i veseo i sve, a kad je pogresna tu...onda sam smor, delujem mozda i stidljivo, dosadno...dakle, sve zavisi od devojke...

Dakle, na forumu si smoren cim mene nema, a kad sam ja tu onda briljiras...:D

Dal volite vise one momke sto se kurce,misle da su najjaci,da su zvezde svega oko sebe,koji ne pipaju knjigu,jer imaju misljenje da od skole niko nije video vajdu,idu u teretanu od 7. razreda osnovne.
Ili vise volite malo povucenije momke,onako kulturne,koji nemaju veliki ego,i ne pale se toliko da te misice i to,ali pritom nisu ni grbavci,uspesno zavrsavaju skolu u sredini koja te prosto tera da skrenes s puta.
:D pisite :D

Vole one smekere sa dobrom zvakom,sa velikom kurcinom,lepim telom sto menjaju zene ko gace. A te tvoje obe grupe drkaju ***** po ceo dan i mastaju da jebu nesto.

Zaboravio si keš i kola
kad to vide ili namirišu, oslepe i ne vide rugobu i debila ispred sebe

Ko jedna likuša, dopisujem se s njom, i ona bleji s drugaricama
pita da zablejimo, ja pristao
i kaže: Ajde nas pokupi, mi smo u Zemunu

rekoh: Ček da startujem motokultivator

And i've never heard from hear again

Samopouzdanje je glavni faktor. Oni prvi, oni ga svi imaju, a oni drugi kako ko. Ja ga nekad imam, nekad nemam, zavisi od toga u kom sam ja filmu, ali jedno je sigurno, a to je da se ono gradi postepeno :)

Po prirodi sam stidljiv, ali sam naucio vremenom da me boli uvo sta ce reci i da ako me neka odbije, da je to nekoj drugoj sansa :P

Ja pucam od samopouzdanja... XD

Ali ne uvek, ima dana kada nisam te srece.

@Direkt

Tako je, bez toga ne vredi da trazis devojku, tj. vredi ako je iz one grupe stidljivih devojaka koje vole setnje, a ne zurke, poklone i nzm ni ja sta, ali takve su retke...

šta sereš akuta ebo ti pas oca?
stidljive devojke, my ass.
takve su retardirane
koj će mi vrag devojka koja ne zna da zine, nema pojma o svetu i ćuti, gleda pravo, programirana po standardu... fak det šit
Mešaš babe i žabe

Pa ne znam rodjaci evo ja sam singli zato sto hocu Dzesiku Albu,a niti imam izgled,niti pamet niti pare za takve ******,a ne mogu da kazem jesu mi se nudili kojekakvi krndelji. Znaci smanjite malo kriterijum i eto odmah cete biti u vezi ako vam je toliko stalo da budete.
A te mirne i povucene su najgore kuje. Nije dzaba ona izreka ispod mire sto djavola vire.

Back