Pitanje za cure?? :DDD

Dzoni Vs N.W.O.

Primećen član
Poruka
984
Dal volite vise one momke sto se kurce,misle da su najjaci,da su zvezde svega oko sebe,koji ne pipaju knjigu,jer imaju misljenje da od skole niko nije video vajdu,idu u teretanu od 7. razreda osnovne.
Ili vise volite malo povucenije momke,onako kulturne,koji nemaju veliki ego,i ne pale se toliko da te misice i to,ali pritom nisu ni grbavci,uspesno zavrsavaju skolu u sredini koja te prosto tera da skrenes s puta.
:D pisite :D

Хе, хе, хе, па смешно је кад се курче с оним што немају. :) Постоје и комбинације које се курче а имају. Хм, шта би било четврто? Аха... немају чиме и не курче се.

Znas krepto kako je kod mene to islo.U osnovnoj skoli sam imo muda cini mi se da muvam i profku iz engleskog,zato sto me tad boleo racku za sve,niti kako se ponasam niti kako izgledam.E onda pocnes da vodis racuna o ponasanju pa se 100 puta premislis dal da kazes nesto i sta da kazes.previse vodim racuna o tome,i samopouzdanje mi malo fali,ali u zadnje vreme se to promenilo nabolje. :D

Dal volite vise one momke sto se kurce,misle da su najjaci,da su zvezde svega oko sebe,koji ne pipaju knjigu,jer imaju misljenje da od skole niko nije video vajdu,idu u teretanu od 7. razreda osnovne.
Ili vise volite malo povucenije momke,onako kulturne,koji nemaju veliki ego,i ne pale se toliko da te misice i to,ali pritom nisu ni grbavci,uspesno zavrsavaju skolu u sredini koja te prosto tera da skrenes s puta.

Definitivno drugi primjer momka.Iako su povuceni uspjesni su,zavrsavaju skolu znaju sta ce sjutra imati za razliku od tupavaca koji se prave da jesu ono sto nisu i sto nikada nece biti.Iako to znaju,oni ipak nastavljaju,skriveno zeljeci da budu uspjesni u skoli ali im ego to ne dozvoljava.

ako nesto ne volim onda su to povuceni i stidljivi momci kojima reci moram klestima da izvlacim i svaku temu ja da zapocinjem.. :roll:

hm u teoriji volim nazovi dobre momke, al se uvek nalozim na ovu prvu ''vrstu'' :lol: volim idiote, to je jace od mene O.o

Zene vole sigurne u sebe,samodovoljne,nezavise i pre svega stabilne,(naravno za odredjene socialne slojeve novac ti je prosto neophodan,odredjen nivo izgleda se podrazumeva itd).
Zena na nekoga mora da se "nasloni" to je prosto tako,ako odajes da si previse slab,ili ce otici,ili uopste nikad ni neces stici do nje..

ne znam brate ja sam u akciji da idem u teretanu i da sam mangup i sve i da nisam povuchen ali opet mora chovek i da ima neshto kulture, omaklo mi se i faks da zavrshim a za mesec dana fazon idem u Shtutgart na master, prochitao sam kapiram par omanjih biblioteka u toku zivota i josh mi nije dosta, volim strane jezike za sada znam ruski i engleski a vrlo skoro cu usavrshiti i shvapski... onda nastavljamo dalje, bice verovatno francuski. volim da uchim, i volim da radim - i ponekad' se najbolje osecam upravo tada... a ova nasha sredina shto je retardirana, pa namece neki sistem vrednosti tipa da nije kul znati sr*nja, to je zato shto su ovde vecinom degenerici koji ne mogu ni srednju da zavrshe kako treba... i onda jednostavno iz nekog samoopravdavanja pokushavaju da nature da je to kul. e, nije kul... to moze da laze nekoga da je kul sa 15, 20 godina... a da vidimo koliko ce kul biti kad sa 40 bude kloshario i pio pivo ispred trafike ceo dan. sada, naravno glupo je biti grbavi shtreber koji ne zna iz kuce da izadje i da se zabavi ili da progovori sa nekom slatkom devojkom... samo ne kontam shto ej u vecini sluchajeva ili-ili, je l' tako retko da imash najbolje od oba... se to samo meni tako zalomilo? :lol: chuj zalomilo... kad razmislim u stvari nije to pitanje srece uopshte, sam sam hteo tako... dobro, u stvari pitanje srece mu dodje da se rodish dovoljno pametan da mozesh tako iskusno da se prilagodish... svemu. to je kul... a kada bih morao da biram, uvek bi pre bio grbavi shtreber... jer je*iga, kapiram da bi gledao akcione filmove i slinio shto ja nikad necu moci tako i sve al' shta je alternativa? evo na primer sad' sam sanjao da sam nekoj devojci oteo laptop (!?) , i brate preznojio sam se u snu (a nije od vrucine imam klimu :lol:) ... keve mi, ustao sam uplashen... ono u fazonu tri puta sam se izvukao ovaj chetvrti put necu... :lol: ...nimalo dobar trip... pa onda matorci... mene zabole al' shto se oni istraumiraju svaki pjut kad murija bane na gajbu... bedaci... i tako stalno si u nekom zentu, stalno se neshto tripujesh... i popushish tu i neku robiju obavezno, prsnesh sa zivcima, mozgom... nikome ne treba takav zivot, ako je sposoban da zaradi ikako drugachije. tako da, pobednik je ipak shtreber... jeste da na prvi pogled nije tako kul kao moskri, al je*esh prvi pogled taj shtreber je miran bezbedan i fino mu je a moskri kolko god izgledao opasno i kul spolja je istraumiran iznutra i stalno zategnut.

uf, palo mega proseravanje ne znam shta mi je :lol:

Back