Pitanje za astrologe

Da li su vam poznati slučajevi gde osoba ima loše aspekte za neku stvar (uzmimo primer - finansije) a da je uspela da se ostvari na tom planu? U ovom slučaju bi značilo da je i pored lošeg horoskopa uspela da se obogati ili barem da pristojno živi.

Zanima me da li je stvar tako predodređena horoskopom...ako nemaš dobre aspekte za nešto džaba ti trud, rad i talenat.
Predispozicija ne znači da će se neminovno desiti.

Horoskop treba shvatiti kao vodič kroz život gde će da ti naglasi tvoje jake i slabe strane.

Poslednja izmena:
Ne znači mi to ništa. :D Gledam samo rezultate. Inače, radim i neke vođenje meditacije, manifestacije itd. I dešava mi se recimo da pomislim da mi se otvorila neka prilika ali se ispostavi kada preduzmem akciju da to u stvari uopšte nije prava prilika.
Prilike su svuda oko nas,svakodnevno prolazimo pored njih a neke bi nas mozda obogatile... ako nisi,procitaj knjigu "Misli i obogati se" od Hila.

Ne ulažem se emotivno mnogo u karijeru. Samo jednostavno nisam zadovoljan svojim primanjima. Ograničenja definitivno postoje. I kad mislim "ovog meseca ću da uštedim" krajem meseca mi se desi neka frka i budem na nuli. Mislim da se te stvari karmički dešavaju...
Sudbina nije ucrtana niti u zvijezdama, niti u dlanovima, niti u genima, niti ima veze sa karmom. Mi pišemo skripte svoga života samo što smo svjesni toga mali dio inače bi postali Bogovi u suprotnom da znamo svjesnim i voljnim dijelom ispraljvljati te skripte u svoju korist. Možda je i bolje što nam nije sve poznato kako mi želimo da jeste i da bude.

Sudbina nije ucrtana niti u zvijezdama, niti u dlanovima, niti u genima, niti ima veze sa karmom. Mi pišemo skripte svoga života samo što smo svjesni toga mali dio inače bi postali Bogovi u suprotnom da znamo svjesnim i voljnim dijelom ispraljvljati te skripte u svoju korist. Možda je i bolje što nam nije sve poznato kako mi želimo da jeste i da bude.
Skripte su već napisane...i moguće da imaju veze sa prošlim životima. A moguće je da dok ovo pišem postoje i moji budući životi i da je sve u sadašnjem trenutku.

Back