kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.104
Погледајте пажљиво овај клип, а нарочито обратите пажњу на ЧИЊЕНИЦЕ по питању "наоружања". Да ли је протест требао да се заврши крвавим обрачуном, па да се на тај начин ОКРИВИ тадашњи режим Слободана Милошевића.
Пошто се годинама прича и пише да је Слободан Милошевић хтео проливеном народном крвљу да брани своју власт, сада са ове дистанце, једно питање,
а ДА ЛИ ЈЕ ТО ЗАИСТА БИЛО ТАКО
Ко нас је у све то увукао и некима поставио црни повез преко очију, који (нажалост) ни данас нису успели да скину.
Доста сам се наслушала прича, како су тада Милошевића били издали и полиција и војска и како је он у паници "тражио" (наређивао) да војска изађе на улице и да га од народа брани.
ДА ЛИ ЈЕ ТО ЗАИСТА ТАКО БИЛО
о овоме сам раније писала:
Ево и ово многи нису сигурно знали. Говорило се за Милошевића да је он ХТЕО да изведе тенкове на народ,
па како су га сви издали, али нема логике да је тако, (увек сам то на нашим дискусијама тврдила) па ваљда је постојао један човек (ако не и више) који је могао да са сасвим пристојне даљине побије пола оног народа који се налазио испред Скупштине, да је то Милошевић хтео,...................
али он то НИЈЕ хтео

То је моје мишљење, а ваше
Пошто се годинама прича и пише да је Слободан Милошевић хтео проливеном народном крвљу да брани своју власт, сада са ове дистанце, једно питање,
а ДА ЛИ ЈЕ ТО ЗАИСТА БИЛО ТАКО

Ко нас је у све то увукао и некима поставио црни повез преко очију, који (нажалост) ни данас нису успели да скину.
Доста сам се наслушала прича, како су тада Милошевића били издали и полиција и војска и како је он у паници "тражио" (наређивао) да војска изађе на улице и да га од народа брани.
ДА ЛИ ЈЕ ТО ЗАИСТА ТАКО БИЛО

о овоме сам раније писала:
Милошевић је у интервјуу за Београдски форум, који је одржан марта 2001, рекао следеће: “Ја сам се повукао после државног удара 5. октобра. То нисам морао да урадим, али смо ми, чланови владе, размотрили ситуацију и дошли до закључка да су иностране силе припремиле акције којима ће испровоцирати и заплашити народ. Желели су да изазову грађански рат који би послужио као оправдање за интервенвију. .Сматрали смо да је најбоље да се повучемо и предамо власт петој колони. Планирали смо политички противнапад. Зато сам дао оставку. То је Американце много изненадило. Рекли су ми да је Мадлен Олбрајт 6. октобра телефонирала Стиву Ерленгеру из Њујорк тајмса да провери да ли је истина да сам дао оставку. Једноставно није могла да верује. Пореметили смо им планове.”
Ево и ово многи нису сигурно знали. Говорило се за Милошевића да је он ХТЕО да изведе тенкове на народ,
па како су га сви издали, али нема логике да је тако, (увек сам то на нашим дискусијама тврдила) па ваљда је постојао један човек (ако не и више) који је могао да са сасвим пристојне даљине побије пола оног народа који се налазио испред Скупштине, да је то Милошевић хтео,...................
али он то НИЈЕ хтео

То је моје мишљење, а ваше