leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.588
pa ljubomorna je sto srbija nema dobre odnose sa rumunijom kao sto ima sa madjarskomшта има везе добро пиче за своје године
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ljubomorna je sto srbija nema dobre odnose sa rumunijom kao sto ima sa madjarskomшта има везе добро пиче за своје године
а то мислиш, ма небитна је и она и румунија.pa ljubomorna je sto srbija nema dobre odnose sa rumunijom kao sto ima sa madjarskom
е па добро ако изгледаш ко аполонKao sto rekoh: ni bacačem plamena![]()
Jbg, nešto je odbojno. Ima i ona: vudalu nit ebi nit kući vodi!ај сад као не би је опалио![]()
подржаваш студенте (у блокади) а немају ми листу?Podržavam studente
Da.подржаваш студенте (у блокади) а немају ми листу?
ај с каквим габорима сам био (боже ме прости) ова је суперJbg, nešto je odbojno. Ima i ona: vudalu nit ebi nit kući vodi!
Moj izgled nema veze sa mojim ukusomе па добро ако изгледаш ко аполон
краљевина, ако је могуће наћи Немањиће. то је за мене једина алтернативаDa.
A koja je alternativa?
Nije da nisam sam sebi ujutro psovao sve živo, ali prošlo je.ај с каквим габорима сам био (боже ме прости) ова је супер
краљевина, ако је могуће наћи Немањиће. то је за мене једина алтернатива
ко контролише прошлост контролише и будућност.
образовање нам отишло у рац и шта да очекујемо
Ne treba SSP ništa da se pita
Sukob
ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
Slobodna Bosna? Komšo, ti li si?Lažna opozicija na delu, otvoreno se radi za Oskara, i to po ko zna koji put...
"TEHNIČKA VLADA DA IZBJEGNEMO KRVOPROLIĆE": Marinika Tepić pozvala studente da još jednom razmisle o prelaznoj vladi
Tepić navodi i da kad se kaže predizborna tehnička vlada, SSP smatra da u njoj treba da budu nestranačke ličnosti i da bude pod pokroviteljstvom EU.
https://www.slobodna-bosna.ba/vijes...da_jos_jednom_razmisle_o_prelaznoj_vladi.html
Mariniki jedino ostaje da se žali Piculi.Sukob
ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
ај не заебаи. само ретко се смеје
![]()
Ae daj neku fotku koja nije 20 godina stara
ај не заебаи. само ретко се смеје
![]()
Ae daj neku fotku koja nije 20 godina stara
I ne samo oni. A ima ih i koji bi da “jašu” nepodobne.Slažem se. Oni sami sebe predstavljaju kao pravu i jedinu opoziciju i to je problem.