Tepić pozvala na dogovor oko tehničke, prelazne vlade: Da izbegnemo krvoproliće

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sukob

ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
pa oni odavno ne protestuju.............ovo na ulicama danas su anglo-americki placenici koji se kriju iza imena "blokaderi" radi propagandnih razloga.

ne trebaju nam ni blokaderi

jesi video na sta lici brlog njihov na filozofskom fakultetu ?

To da ti vodi drzavu?

Pa ti nisu sposobni da sebi vezu pertle i raspreme krevet iza sebe a verujes da ce voditi drzavu uspesno?

Daj ne zajebaj

Imali su moje simpatije prvih par meseci, al kad sam video da rade za zapadne obavestajne sluzbe, narocito da su u sluzbi Hrvatskog ustaskog pokreta na celu sa Toninom Piculom i Nikolom Bartulicom izgubili su moju podrsku.

Jos kad vidim da 10 meseci nakon pokretanja cele price nisu sposobni da oforme program pokreta, da formiraju odbore, da izaberu ljude , jasno je da je u pitanju jedna neozbiljna nesposobna balaFurdija , ciji je jedini zadatak pravljenje haosa.
Na kojim si ti drogama?
Ne vidis svinjac marve koja ga ostavi iza preCednikovog skupa? To naravno ne vidis dok iza studenata se sve ostavi cisto.
Svakako je bolje vezivanje pertli ljudi koji posteno uce a ne kupuju diplome ili mozda hoces da kazes da je kupljena dipoma prava stvar? Ocigledno da tebi jeste dok podrzavas tu ekipu ljudi.
I niko ne radi za zapadne sluzbe jer to je samo vasa izmisljotina kao sto je izmisljotina da je Djilas ukrao pare pa ga eno na slobodi. Isto tako ste i za Radulovica napisali kako je ukrao pae u Americi a covek otisao opusteno u Ameriku i slika se pokraj Bele kuće bas u tom periodu kad ste se nalagali samo tako.
Majstore,proglasite izbore pa odnesite tu pobedu kad ste tako organizovani i kad protiv vas idu neorganizovani balavci.:hahaha:

Na kojim si ti drogama?
Ne vidis svinjac marve koja ga ostavi iza preCednikovog skupa? To naravno ne vidis dok iza studenata se sve ostavi cisto.
Svakako je bolje vezivanje pertli ljudi koji posteno uce a ne kupuju diplome ili mozda hoces da kazes da je kupljena dipoma prava stvar? Ocigledno da tebi jeste dok podrzavas tu ekipu ljudi.
I niko ne radi za zapadne sluzbe jer to je samo vasa izmisljotina kao sto je izmisljotina da je Djilas ukrao pare pa ga eno na slobodi. Isto tako ste i za Radulovica napisali kako je ukrao pae u Americi a covek otisao opusteno u Ameriku i slika se pokraj Bele kuće bas u tom periodu kad ste se nalagali samo tako.
Majstore,proglasite izbore pa odnesite tu pobedu kad ste tako organizovani i kad protiv vas idu neorganizovani balavci.:hahaha:

pa zar niste pricali da su blokaderi lepi, ocesljani, cistunci, vaspitani

kad ono ista g

pa zar niste pricali da su blokaderi lepi, ocesljani, cistunci, vaspitani

kad ono ista g
Pa zar ti ne znas da citas sta pisem?
Ocigledno ne moze to taj mozak da shvati.
Nista nije isto a majstore proglasite ono sto se ocekuje od vas pa kom opanci Tom & Jerry.
Dosta ste se nakrali i pustite vise narod da dise.
Aaaaa ne viids da ste se nakrali?
Pa naravno da ne vidis a kad bi samo okacio spisak kradja ti bi ih preskocio i nastavio da drvis o postenju svoje stranke i gospodara. Svaki dan isplivavaju vase malverzacije u gradnjama i ocigledno se vidi koliko se tu krade.
Na to nemas nista da kazes jel da jer podrzavas kradju ocigledno. Pun je narodu kofer vise te kradje i tog stranackog zaposljavanja jel ti jasno?
Zato i ne prolazite cenzus gde god je bilo glasanja u pojedinim opstinama ovih dana.
Zato i ne sme gospodar da proglasi izbore.

Pa zar ti ne znas da citas sta pisem?
Ocigledno ne moze to taj mozak da shvati.
Nista nije isto a majstore proglasite ono sto se ocekuje od vas pa kom opanci Tom & Jerry.
Dosta ste se nakrali i pustite vise narod da dise.
Aaaaa ne viids da ste se nakrali?
Pa naravno da ne vidis a kad bi samo okacio spisak kradja ti bi ih preskocio i nastavio da drvis o postenju svoje stranke i gospodara. Svaki dan isplivavaju vase malverzacije u gradnjama i ocigledno se vidi koliko se tu krade.
Na to nemas nista da kazes jel da jer podrzavas kradju ocigledno. Pun je narodu kofer vise te kradje i tog stranackog zaposljavanja jel ti jasno?
Zato i ne prolazite cenzus gde god je bilo glasanja u pojedinim opstinama ovih dana.
Zato i ne sme gospodar da proglasi izbore.

A kao nije bilo kradje i zaposljavanja stranackog kad ste vi zuti blokaderi vladali Srbijom od 2000te do 2012?

Koga ti foliras bre?

Nista se ja nisam nakrao jer ja nikada nisam bio ni na vlasti ni u vlasti vec uvek opozicija

To sto ne podrzavam tvoje ZUTE LOPOVE koji su promenili firmu i nazvali sebe blokaderima , ne znaci da ne znam kako su krali dok su vladali Srbijom od 2000te do 2012.

Pogledaj ko su perjanice blokadera kod tebe u Novom Sadu, sve go lopov i separatista.

E takve ja necu na vlasti ni vecina Srbije nece takodje.

A tebe sto lazes sram bilo.

A kao nije bilo kradje i zaposljavanja stranackog kad ste vi zuti blokaderi vladali Srbijom od 2000te do 2012?

Koga ti foliras bre?

Nista se ja nisam nakrao jer ja nikada nisam bio ni na vlasti ni u vlasti vec uvek opozicija

To sto ne podrzavam tvoje ZUTE LOPOVE koji su promenili firmu i nazvali sebe blokaderima , ne znaci da ne znam kako su krali dok su vladali Srbijom od 2000te do 2012.

Pogledaj ko su perjanice blokadera kod tebe u Novom Sadu, sve go lopov i separatista.

E takve ja necu na vlasti ni vecina Srbije nece takodje.

A tebe sto lazes sram bilo.
Pa ti prvi lazes.
Ako nisi znao svi zuti su presli u tvoj sns. Jel i ovo laz?
A kradja se samo nastavila i to jos mnogo vise nego sto je bilo za vreme zutih.
Parjanice blokadera ne postoje. Naravno neko se izdvoji jer narod mora imati vodje ali to nije niko od zutih i nije Djilas kako vi lazete.
Opet kazem,raspisite izvore pa da vidimo ko je ko.
Al ne smete jer padate samo tako.

Pa ti prvi lazes.
Ako nisi znao svi zuti su presli u tvoj sns. Jel i ovo laz?
A kradja se samo nastavila i to jos mnogo vise nego sto je bilo za vreme zutih.
Parjanice blokadera ne postoje. Naravno neko se izdvoji jer narod mora imati vodje ali to nije niko od zutih i nije Djilas kako vi lazete.
Opet kazem,raspisite izvore pa da vidimo ko je ko.
Al ne smete jer padate samo tako.

izbori se bajonne raspisuju kad tebi ili nekom drugom sabanu to padne na pamet nego na svake 4 godine

Испрва сам мислила да је то око ткз прелазне владе неки трик досовске опозције , али је реч о заиста дубоком поремећају поједних досовских функционера који заиста су у сваком смислу изгубили компас .

Нису свесни да је њихова политика давно поражена , да је поражена од стране народа и то после њихове назови велике победе коју су добили 5 Октобра..

Са друге стране ако неко стално потенцира да је победио 5 Октобра а данас након толико година после и даље је на маргини полтике у сваком смислу.

То је само доказ да никада нису ни победили , само су преварили народ који их је потом казнио за превару и због тога су у опозцији и због тога неће бити прелазне владе и никада више неће доћи на власт.

И још нешто досовци немају народ уз себе , можда имају неколицину заведене деце , али та деца не знају ништа и сутра могу да промене мишљење и биће им опроштено јер су млади ...али досовским политичарима неће бити опроштено .

Back