Namirisao sam neku lovu i sad je pocela vec da me svrbi i sad razmisljam o nekom dSLRu, jer volim da fotkam i fotkam gde god idem, ekskurzije, letovanja, zimovanja, selo, pecanje, ma svuda...
Bio sam se zagrejao da pravim stock fotografije, ali sam se ubrzo iznervirao jer Canon Powershot S5 IS koga sad posedujem konstantno pravi sum itd...
Sad razmisljam o kupovini ozbiljnije opreme, do 1000eura za dSLR sa objektivom[vima]... Treba mi konkretno za stock fotografiju ali i za dusu, i naravno mora biti zgodan za nosenje jer gde god da putujem ja nosim aparat... I jako mi je bitno da pravi sto manje noisa i pri losem osvetljenju i slikanju neba da se ne bih mnogo nervirao...
Razmisljao sam o canonu 450D i objektivu 50mm/1.4 canonovom za pocetak, gledam cene u inostranstvu posto ovi nasi deru a ja imam nacin da nabavim...
Sad me zanima da li je dobar canon 450D za te pare i sta mislite o ovom objektivu, napominjem da nikad nisam ozbiljnije fotografisao i treba mi kvalitetna roba koju necu menjati neko vreme, i naravno posto necu moci da skupim dovoljno da bih uzeo par objektiva skontao sam da je ovaj nekako najuopsteniji, da mogu da slikam manje vise sve sa njim...
Nadam se da nisam previse pitanja postavio slobodno diskutujte, ja planiram da nabavljam ali sad kad ce finansije dozvoliti ... pozdrav