danez
Ističe se
- Poruka
- 2.051
Mozda ovaj: Canon Powershot A2000 IS, 10 Mp, 6x opticki zum oko 200e
ili: Nikon COOLPIX P60, 8.1 Mp, 5x opticki zum oko 160e
ili: Nikon COOLPIX P60, 8.1 Mp, 5x opticki zum oko 160e
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ne bih otvarala novu temu...
situacija je sledeca... imam par dobrih ideja medjutim za to mi je potrebna jos jedna osoba da mi pomogne... u nedostatku iste moracu da radim (opet) autoportrete...
...poenta price... kako da izvedem da mi kompakt mashi fokus.. imajuci u vidu da cu morati da radim sa tajmerom... poprilicno mi to zaokuplja mozak u poslednje vreme... kako to da izvedem...
...probah sa varijantom da stavim na makro i da fokusiram pa onda da ukljucim tajmer ali ne pali... i ako upali ne bude to ono sto treba da bude...
kako dakle, omashiti fokus sa kompaktom koji radi na tajmer...
(verujem da je odgovor jednostavan ali ja ga ne vidim)
http://www.dpreview.com/reviews/canona720is/
Storage • SD / SDHC / MMC card compatible
Не видим неку претерану разлику измећу тих картица. Једино знам да ММЦ полако излазе из употребе, и да их замењују СД картице. А једну СД од 2 ГБ можеш да нађеш за 500-600 дин. Док за ММЦ баш нисам ни сигуран да их продају...не знам, можда грешим. А и ваљда је свеједно![]()
Imam neke fotkke na deviantartu, ali sam sto se tice teorije potpuna neznalica. Moze li neko da mi preporuci neki prirucnik ( online ili klasican ) gde bih se mogao upoznati sa osnovnim pojmovima, tehnikama itd.
Takodje, voleo bih da cujem kritike ( prave ) mojih fotografija na deviantartu, ali nisam siguran da li je dozvoljeno da postavljam link.
hvala unapred