Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja bih zamolila za jedno objasnjenje.juce sam dobila pp poruku od popaja da sam napravila prekrsaj jer sam se prijavila pod tudjim imenom ili nadimkom.ja se iskreno ne mogu setiti da sam to uradila,bar ne namerno.samo sam htela da pitam ,zbog cega sam ja kaznjena,i sta je sa onima koji se medjusobno vredjaju preko foruma.ja i ako sam pogresila,nisam namerno,a ne verujemv da se drugi-slucajno-vredjaju preko foruma:dontunderstand:

A ko je sad, pa, Popaj? I da li si sigurna da je to inrakcija od odgovorne osobe (moderatora, supermoderatora, administratora, webmastera, koga god)?
Osim toga, prijava pod tudjim nickom mora da se dokazhe, shto je veoma teshko. Neka Valentina proveri infrakcioni status, ali to ne izgleda kao da je legitimno. ;-)

I ja sam dobila pp od moderatora popaja i kaznjena sa jednim poenom jer sam navodno otvarala vise naloga sto se uopste nesecam.Ulazila sam u dodatne prevode i poslala poruku(pitanje) Mislim da ovo nije u redu jer ima i gorih stvari sto se pisu na forumu pa nisu kaznjeni.Bar nek se javi i objasni gde i kad smo to pogresili.

pise da je taj popaj moderator,a meni u poruci jos uvek stoji 10 kaznenih poena.moracu poceti da se svadjam,vredjam i psujem preko foruma,mozda ce mi onda oprostiti kaznene poene.u svakom slucaju,pazite kad ulazite na temu-multimedia-da ne biste i vi zaradili kaznu od doticnog.mogao bi bar da se udostoji da mi odgovori na poruku i objasni gde sam pogresila.:banovati:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back