Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se bas svidela tema "filmski posteri" koja je takodje zakljucana sada.
Kapiram zasto je zakljucana- pretvorila se u insertovanje slika bez reda i razloga.

Mozda ne bi bilo lose da tema zapravo bude o neobicnim i umetnicki uradjenim filmskim posterima, a ne filmskim posterima generalno, da se akcenat stavi na originalne i retke, stare postere.
Ja mislim da bi takva tema bila sasvim ok.
Moze i da se promeni naziv teme, shodno tome...

Onda otvorite novu temu, a ovu ću da obrišem, jer bih ionako morala da je pročistim
Rebelka, ja se slažem, i ti otvori slobodno novu temu i daj naziv kako želiš, samo napomeni u uvodnom postu da ne kače slike veće od 640x480 i da ne kače više od 4 slike po postu
I da ne stavljaju kako im dođe, nego stvarno originalne filmske plakate... :)

6845619]Onda otvorite novu temu, a ovu ću da obrišem, jer bih ionako morala da je pročistim[/B]Rebelka, ja se slažem, i ti otvori slobodno novu temu i daj naziv kako želiš, samo napomeni u uvodnom postu da ne kače slike veće od 640x480 i da ne kače više od 4 slike po postu
I da ne stavljaju kako im dođe, nego stvarno originalne filmske plakate... :)

ma daj...
Nova tema pa nema sanse mrzi me...Ova stara je imala dusu !!!
Ionako su sve psovke cenzurisane...
Daj otkljucaj, ili brisi ja necu otvoriti novu, ne znas koliko sam truda utrosio u to, i znoja prolio a ti oces tek tako da je obrises...:evil:

Nisu idiotarije
Ljudi
Neće vam faliti ništa, banovan je samo na dva dana
osim toga
svi ga imate na msn-u
nije mi jasno što pravite toliku frku
Drugi bi mu dali čitavu gomilu poena za polovinu postova
Seti se samo reakcije kada sam spojila teme o ratnim filmovima
"najedite se vi svi g0wana"
e pa
za to je, između ostalog dobio poen
I neka ga
neka odmori malo
potrebno je i meni i njemu
da ovaj forum bude miran, bar na dva dana

Pravimo frku
jer nisi imala razloga
da ga banuješ

Pravimo frku
jer nisi imala razloga
da ga banuješ
Prichash gluopsti, aj' sad realno.
Pred banom je bio dok sam ja josh bio tu, i trpela ga je. To shto je vama neko car kada se ponasha tako, ne znachi da je to u skladu sa nachelima Foruma, pa i normalnog ponashanja.
Ona je pravila u startu greshku zato shto je imala dvostruki arshin za njega i ostale - nije korektno ni prema kome - a to sve da bi vama u susret izashla. I mislim da nije u redu da dizhete bunu protiv nje, zato shto je od ovog mesta pokushala da pravi mesto za zanimljivu komunikaciju. Pre svega se setite da forum nije vash, ali da zbog vas postoji. Ako ste svi toliko opicheni da ne mozhete da shvatite da i ona nekome odgovara, onda ste debelo zagustili. :thumbdown:
Katastrofa, jte, digli ste se zato shto je jedan lik banovan na dva dana.. Svashta..

Prichash gluopsti, aj' sad realno.
Pred banom je bio dok sam ja josh bio tu, i trpela ga je. To shto je vama neko car kada se ponasha tako, ne znachi da je to u skladu sa nachelima Foruma, pa i normalnog ponashanja.
Ona je pravila u startu greshku zato shto je imala dvostruki arshin za njega i ostale - nije korektno ni prema kome - a to sve da bi vama u susret izashla. I mislim da nije u redu da dizhete bunu protiv nje, zato shto je od ovog mesta pokushala da pravi mesto za zanimljivu komunikaciju. Pre svega se setite da forum nije vash, ali da zbog vas postoji. Ako ste svi toliko opicheni da ne mozhete da shvatite da i ona nekome odgovara, onda ste debelo zagustili. :thumbdown:
Katastrofa, jte, digli ste se zato shto je jedan lik banovan na dva dana.. Svashta..

Vidi
ne dizem ja bunu
imala je razlog
da ga banuje
za stvari
koje je prije radio
ali sad
NEMA.
to je uradila
ejr su se stvari
odvijale
licno...
e sad
nemoj da se mjesas
u stvari
koje ne razumijes
i ne znas

Ako je ta poslednja stvar bila na koji god nachin nepogodna, u smislu krshenja Pravilnika, ban je bio na mestu, pa chak i ako je na lichnim osnovama. Bilo kako bilo, ban je zasluzhio, a shta je bila varnica - nebitno je, u pogledu administracije.

Ja se ne mesham, ja govorim o stvarima koje su otvorene za javnost. Ako biste, pak, da govorite zatvoreno, a vi sebi lepo napravite konverzacionu grupu na freeware serverima (eto, yahoo).

Shto se mene tiche, dakle - MOJE mishljenje:
forum je demoliran, meni ovde konverzacija ne bi prichinjavala zadovoljstvo. Umesto da se organizovano vodi rasprava, kao na svim poznatim i dobrodrzhatjim forumima, ovde vlada potpuna anarhija, mada sa sigurnom vladavinom nekolicine korisnika u kojoj je i ista.
I onda ne znam ko je nishan pitanja ''da li znash da je ovo samo forum''..

Dj.

Niko nije protiv Madone,ona je super mod.Mi smo protiv banovanja Paje,bez razloga...
Ginger, budi malo objektivniji. Evo, lichno, ja nemam nishta protiv Paje. Shtavishe, neki njegovi komentari su mi bili zanimljivi. Ali, kada neko pretera i pochne da se ponasha kao domatjin tamo gde to i nije, onda je vreme za akciju, U pochetku je komunikacija svrsishodna, a za razumnu osobu i dovoljna. Medjutim, ukoliko se granice predju i osoba nastavi sa manipulacijom samim ovlashtjenima, te pochne da vlada tamo gde njegov apsolutizam nije pozheljan (u realnom, forumskom pogledu), onda je zabrana prilaska itekako primerena kazna. A da ne dodajem uzalud chinjenicu da je kazna ogranichena na dva dana.
A vashi argumenti se ogledaju sasvim pristojno u slici koju Paja slika svojim defilovanjem po forumu novim nalogom. Vishestruko krshenje pravila. Ne forumskih. Moralnih.

Toliko.

Poslednja izmena:
* Moderator u svakom trenutku mora biti svestan toga da je uzor ostalim korisnicima, koji od njega s pravom očekuju ravnopravan tretman svih učesnika.
* Od moderatora se očekuje krajnje objektivan odnos prilikom moderisanja, u potpunosti lišen ma kakve želje za ličnim obračunavanjem.
* Od moderatora se očekuje da postavlja, tj. otvara nove teme, u njima aktivno učestvuje i podstiče na učešće ostale učesnike, usmeravajući pri tom tok diskusije.
* Moderator je neko ko okuplja ljude, vodeći pri tom računa o tome da ih ne dovodi u međusobne sukobe.
* Moderator nije vlast - on je uzoran, nepristrasan, krajnje objektivan i nadasve pravičan učesnik druženja na Forumu Krstarice.

ben adame

nisi najpametniji
na ovom forumu
a ni na svijetu
ako
nesto neko uradi
preko MSN-a
moderator
nema ovlascenje
da ga banuje
NA FORUMU
to je zloupotreba pozicije