Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E bas je opusteo forum nesto...
Dolazili su ljudi dok smo birali top250 najboljih filmova ikada, a sada ova borba izmedju filmova pojedinacno ne privlaci paznju clanova kao prethodno glasanje. Valjda zato sto su ta glasanja jako slicna, pa se ljudi smorili- stalno biramo naj film, prvo smo birali 1 najbolji film, onda njih 250, sad ih suceljavamo pojedinacno... ostalo je jos samo da krenemo po zanrovima i da izabiramo najbolje filmove iz svakog :) Mislim da to bar za sada ne pije vodu jer je slicno i desava se jedno za drugim, tako da ljude vise mrzi da stalno biraju neke filmove, stalno ogromni spiskovi i copy/paste :) Treba nam neka pauza :)

Htela sam da predlozim jedno opusteno glasanje oko kojeg se necemo svadjati, a valjda bi moglo biti zanimljivo... a i jedino to nismo birali :)
U pitanju je glasanje za naj frajera medju glumcima i najlepsu glumicu ikad :)
Jeste da zvuci neozbiljno, ali bas zbog toga mi se i svidja.
Kad god smo glasali ranije bilo je nekih svadja i nesuglasica, a posto je ova tema totalno nebitna verujem da nece biti napetosti- u smislu, pre ce se ljudi raspravljati ko je bolji glumac, reditelj i koji je film bolji, nego koja je glumica bolja riba :)
Tako da bi to glasanje bilo opusteno i cista zezancija, a opet bi se nesto desavalo...

Ne verujem da bi to uspelo da privuce paznju forumasa jer bi to samo
ponovilo postove iz teme atraktivni glumci i glumice ili vec kako se zove...
A kazes da ne bi bilo ozbiljno, pa samim tim stavljace se slike gadnih glumaca
i glumica i tema ce se pretvoriti u ono sto ne treba...
Treba nam nesto originalnije a to je u ovom trenutku nemoguce izmisliti...:)

Ne verujem da bi to uspelo da privuce paznju forumasa jer bi to samo
ponovilo postove iz teme atraktivni glumci i glumice ili vec kako se zove...
A kazes da ne bi bilo ozbiljno, pa samim tim stavljace se slike gadnih glumaca
i glumica
i tema ce se pretvoriti u ono sto ne treba...
Treba nam nesto originalnije a to je u ovom trenutku nemoguce izmisliti...:)

Pa nisam mislila neozbiljno u tom smislu :)
U principu, ti ne mozes zabraniti nekome da namerno imenuje neki los film u izboru za najbolji. Ko hoce da zajebava, zajebavace u bilo kojoj temi :)
Mada po mojoj zamisli tu ne bi bilo nikakavih slika, vec cisto glasanje. Ako bi bilo slika, ponavljala bi se tema koja vec postoji i koju si pomenuo, a i sta ce nam slike, to je glasanje isto kao i sva ova do sad, samo sto je tema drugacija.
Po nekom mom misljenju to se ne bi poklapalo sa vec postojecom temom, jer bi svako predlagao izvestan broj glumaca i glumica i glasao kasnije za pripadnike oba pola, dok u postojecoj temi ljudi samo kace slike njima fizicki interesantnih osoba. Postojeca tema je nabrajanje, a ova je izbor :)

Sta znam, ja sam samo predlozila... you decide ;)

Poslednja izmena:
Pa nisam mislila neozbiljno u tom smislu :)
U principu, ti ne mozes zabraniti nekome da namerno imenuje neki los film u izboru za najbolji. Ko hoce da zajebava, zajebavace u bilo kojoj temi :)
Mada po mojoj zamisli tu ne bi bilo nikakavih slika, vec cisto glasanje. Ako bi bilo slika, ponavljala bi se tema koja vec postoji i koju si pomenuo, a i sta ce nam slike, to je glasanje isto kao i sva ova do sad, samo sto je tema drugacija.
Po nekom mom misljenju to se ne bi poklapalo sa vec postojecom temom, jer bi svako predlagao izvestan broj glumaca i glumica i glasao kasnije za pripadnike oba pola, dok u postojecoj temi ljudi samo kace slike njima fizicki interesantnih osoba. Postojeca tema je nabrajanje, a ova je izbor :)

Sta znam, ja sam samo predlozila... you decide ;)

Jel ovo drugo lice jednine ili mnozine...:mrgreen:

предлажем да се направи пдф у оквиру овог пфд-а где би коментарисали сваки филм посебно и детаљније,
шта нам се (није) допало, занимљивости, сцене, цитати, или неке нејасноће , тако нешто..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back