Na sve ovo samo mogu da vam kazem: SVAKI poen koji je sad dobio Paja, kada je banovan, dobio je zasluzeno. Cak sam i pitala administratore da li su ti poeni u redu, posto ste naravno, svi sumnjali u mene, i oni su to potvrdili. Nijedan od postova koji je dobio poen nije vezan za licnu raspravu, ustvari bio je jedan, ali sam zamolila administratore da ga poniste, jer sam tu pogresila. Paja nijednog trenutka nije imao privilegije, u odnosu na druge, jer sam ja redovno brisala sve njegove teme kao i postove koji su neprikladni, i vi to znate. Ako mi je nesto promaklo ja se zaista ovom prilikom izvinjavam. Razlog zasto ga ranije nisam banovala jeste taj sto ja u sustini i nemam obicaj da banujem, i jedan sam od moderatora koji ubedljivo najmanje daju poene. Rebelka, tek si se skoro vratila na forum, bilo je tu svega i svačega, gomile obrisanih poruka koje su zasluživale poen.
Razlog zasto vi mislite da sam ja njega tolerisala, jeste taj sto se on najvise opustio od svih, i najbahatije se ponasao. Opet, ponavljam, sve sam neprikladne teme i postove redovno brisala. Sada mu pruzam poslednju priliku, da izabere jedan nadimak pod kojim ce da postuje, a ostali ce biti trajno banovani, jer su klon nalozi strogo zabranjeni. Znam da neće da kaze sve svoje klon naloge, ali to se da otkriti.
Samo bih navela primere da Paja nije povlascen u odnosu na druge:
Otvorili ste temu "Komercijala" i odmah poceli da psujete kao kocijasi, i pored opomena. Jesam li, bilo kome, Siniši, Gingeru, dala jedan jedini poen? Nisam.
Pored toga, i Sara zna da opsuje, i to da ga oplete bas zestoko. Jel ona dobila poen nekad? Nije
Koliko puta ste se zaneli i chatovali na temama van kafane? Milion. Jel dobio nekad neko poen? Nije
Da je Paja povlascen, on nikad ne bi dobijao poene, a svi ostali bi, a to se nikad nije desilo.
Nije ni bitno, nemam potrebe ni razloga da se bilo kome pravdam. U svakom slucaju, dok ne dobijem "odozgo" da sam dala poene za postove koji nisu za poene, moj ban je na mestu.
Hvala vam mnogo na ukazanom "poverenju"
Pozdrav,
Valentina.
P.S. Od sada će biti manje tolerancije, posto cu zamoliti i supermoderatore i administratore da budno motre na ovaj forum, pored mene, posto ja ocigledno ne radim svoj posao kako treba
P.P.S. Takođe od sada neće biti brisanja postova, ne samo Pajinih, već svacijih (a ima ih bogami, za brisanje, k'o pleve) bez deljenja poena. Dakle, da se ne bi mislilo da neko ima povlastice, svako ce dobiti onoliko poena koliko mu sleduje (a i za to cu se konsultovati sa ovima iznad mene, da ne bi opet ispalo da ne radim svoj posao kako treba)
P.P.P.S. Tema ce biti zakljucana na par sati da se malo smire strasti.