Pitanja, primedbe, žalbe, predlozi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je ta poslednja stvar bila na koji god nachin nepogodna, u smislu krshenja Pravilnika, ban je bio na mestu, pa chak i ako je na lichnim osnovama. Bilo kako bilo, ban je zasluzhio, a shta je bila varnica - nebitno je, u pogledu administracije.

Ja se ne mesham, ja govorim o stvarima koje su otvorene za javnost. Ako biste, pak, da govorite zatvoreno, a vi sebi lepo napravite konverzacionu grupu na freeware serverima (eto, yahoo).

Shto se mene tiche, dakle - MOJE mishljenje:
forum je demoliran, meni ovde konverzacija ne bi prichinjavala zadovoljstvo. Umesto da se organizovano vodi rasprava, kao na svim poznatim i dobrodrzhatjim forumima, ovde vlada potpuna anarhija, mada sa sigurnom vladavinom nekolicine korisnika u kojoj je i ista.
I onda ne znam ko je nishan pitanja ''da li znash da je ovo samo forum''..

Dj.

i jos nesto...
ta tvoja organizacija
je bila
krajnje
surova
u kome
je ONTOPIC bio OFFTOPIC
a sad
NEMAŠ POJMA KOLIKO JE FORUMAŠA OTIŠLO SA OVOG FORUMA ZBOG TEBE
:whistling:

Ni jednim svojim gestom nisam nikome predochio da tju pocheti sa elevacijom licnog intelekta, a istini za volju - i nisam najpametniji, niti je to predmet mog interesovanja. Mada, draga, to nije za presuditi na forumu, niti je za isti krucijalno. Niti se kosi sa mojim interesima. Shtagod da je uradio preko msn-a nije razlog za ban. Ali, ako ona sama kazhe da joj je odmor od njega na forumu potreban - znachi da ima razloga. Ponavljam po poslednji put gleda to objektivno. Ja bih ga banovao u istom trenutku, nezavisno od kolizivne situacije na msn-u.
I dajte opustite se malo. Ako ste na forumu zbog Paje samo, onda i dalje nastavite po svome. Ali ze uz to i zapitajte. Znam da ja bih.

i jos nesto...
ta tvoja organizacija
je bila
krajnje
surova
u kome
je ONTOPIC bio OFFTOPIC
a sad
NEMAŠ POJMA KOLIKO JE FORUMAŠA OTIŠLO SA OVOG FORUMA ZBOG TEBE
:whistling:
Kao što ranije rekoh, moje greške uvidjam. Ali ono shto uvidim ja primenim. Svom sretjom - ne ovde.
I, ako me bash udarash da kazhem - nije bog zna shta ostalo, a zna se shta je otishlo. Ono shto je bilo tu u moje vreme - bilo je sasvim dovoljno. I zavidno. No, nebitno. Ne govorimo o tome.

Ni jednim svojim gestom nisam nikome predochio da tju pocheti sa elevacijom licnog intelekta, a istini za volju - i nisam najpametniji, niti je to predmet mog interesovanja. Mada, draga, to nije za presuditi na forumu, niti je za isti krucijalno. Niti se kosi sa mojim interesima. Shtagod da je uradio preko msn-a nije razlog za ban. Ali, ako ona sama kazhe da joj je odmor od njega na forumu potreban - znachi da ima razloga. Ponavljam po poslednji put gleda to objektivno. Ja bih ga banovao u istom trenutku, nezavisno od kolizivne situacije na msn-u.
I dajte opustite se malo. Ako ste na forumu zbog Paje samo, onda i dalje nastavite po svome. Ali ze uz to i zapitajte. Znam da ja bih.

:rotf:
e sad si već počeo da lupaš.
ponovi tu rečenicu
tri puta u svojoj glavi.
razmisli
koju si glupost
sad izvalio

Ja na ovom forumu zbog Paje nisam, a ti razmisli...osobe koje ga nisu simpatisale na početku sad su i same rekle da Paja nije zaslužio ban i da je pisao kreativne i racionalne stvari, držao se teme.

tako da...

Kao što ranije rekoh, moje greške uvidjam. Ali ono shto uvidim ja primenim. Svom sretjom - ne ovde.
I, ako me bash udarash da kazhem - nije bog zna shta ostalo, a zna se shta je otishlo. Ono shto je bilo tu u moje vreme - bilo je sasvim dovoljno. I zavidno. No, nebitno. Ne govorimo o tome.

Neke si budale stvarno banovao.
ALi neki su otišli ,jer im nisi dozvoljavao normalnu konverzaciju.
I koji nisu kršili pravila,već nisu normalno mogli da forumaše, a da ih ti ne opominješ za svaku glupost.

p.s. ko bi banovao osobu koja je postavila sliku zeke rodžera?!

Ovako... mrzi me da citam vase postove, ali cu sad najiskrenije reci sta ja mislim, pa nek se uvredi ko hoce.

Pitala sam zasto je Paja banovan iz sledeceg razloga.
Madona je dobra cura i izlazila je svima u susret, to je aksiom.

ALI Paja je pravio razne gluposti i drndao mnoge clanove foruma. Ona ga tad nije banovala.
Desavalo se i ranije da kaze svakakve bezobrazluke i uvrede. Ovo pominjem jer je njeno objasnjenje da ga je banovala jer je rekao da neko jede govna, tako nesto...

Znaci, covek divlja i radi sta hoce mesecima i ona mu popusta. Clanove koji se zale na njega umiri, ali opet se on izvuce.

Sada se posvadjala sa njim LICNO.
To se da provaliti na osnovu onoga sto su pisali u spam sekciji.
Tacno je da je to njihova stvar, ali zalim slucaj, trebalo je da o tome pisu na privatnijem mestu, ne na forumu - tako da sad to svi znaju.

DA ZAKLJUCIM - Moderator je oprastao jednom clanu gluposti, sve dok se taj clan nije zamerio licno njemu.
Paja je svo vreme bio povlascen, radio je sta je hteo, sto nije fer prema DRUGIM CLANOVIMA FORUMA.
Paja je fol buntovnik, ali je covek svo vreme bio najvise slizan sa upravom od svih clanova. Ko to nije skapirao- glup je.
Zasto se uprava tako popustljivo ponasala- duguje odgovor.Cemu bas sad naprasna strogoca i kaznjavanje- takodje duguje odgovor.
Ali vrhunac svega je cinjenica da je u poslednje vreme bio na forumu ok, medjutim- zameri se moderatorki i ona ga banuje.

IZVINITE LJUDI, ALI JA SAM OVO MORALA DA KAZEM.
NEK SE LJUTI KO HOCE, ZAO MI JE.

Poslednja izmena:
Jos nesto, uprava je izmedju ostalog tolerisala Paju zato sto je zabavljao ljude i cesto je na forumu.
Draga upravo, hteli ste da vam neko dize popularnost i posecenost, da zabavlja ljude... e pa izvolite sad.

Tolerisali ste mu, tako da sad niko od vas nema pravo da se zali.
Ovde mislim i na Ben Adama. Ma na sve koji se mogu nazvati upravom jer i nad popom ima pop.

Jos jedna istina draga upravo (svi koliko vas ima) - cinjenica je da vam se forum raspada, malo po malo pa ga neko skrnavi i do slovce k*enja po njemu.
A vi niste u stanju da uradite nista po pitanju toga!

Poslednja izmena:
Brate, ti si svo vreme najslizaniji sa upravom, a kao glumis da sve teras u ...
Ono sto si ti radio ne bi nikom drugom proslo.

Mene licno to nije pogadjalo. Samo glupaci su mislili da si neki buntovnik.
Koji buntovnik je bre slizan sa moderatorima? :)
Za kojim buntovnikom moderatori brisu govanca i postedjuju ga uvek? :D

Ono sto me pogadja je licemerje uprave.
Sad su se setili.... e pa bravo

:lol::lol::lol::lol::lol:
Da,ja sam slizan sa upravom
bio sam kul sa Madonnom(to priznajem,nisam ja kriv sto me tolerisala)
a onih 8 prethodnih banova koje sam pretrpio
to nista
dva su bila trajna
ma daaj
:lol::lol:
Mislim glupo je da iz\igravam nekog buntovnika
to je smijesno
ali nazvati me ulizicom to je previse

:lol::lol::lol::lol::lol:
Da,ja sam slizan sa upravom
bio sam kul sa Madonnom(to priznajem,nisam ja kriv sto me tolerisala)
a onih 8 prethodnih banova koje sam pretrpio
to nista
dva su bila trajna
ma daaj
:lol::lol:
Mislim glupo je da iz\igravam nekog buntovnika
to je smijesno
ali nazvati me ulizicom to je previse

Ne znam ja ko se kome tu ulizivao i podvlacio pod kozu i nije me briga.
To su neke ljubavne stvari, koliko naslucujem, tako da je za to potrebno dvoje.

Tebe sad nista ni ne pitam. Nego upravu. Ovog Ben Adama konkretno, ako je on ovde glavni.

Gadost o da svakako me ima u tom pojmu
Licemerje nikako

Pajo, nisi razumeo ono sto sam htela da kazem.
Ali ja nemam nameru da ti objasnjavam.
Nadam se da ce razumeti ko treba.
Ne znam jesi li licemeran, jer te ne poznajem, ali nisam mislila na tebe kad sam pomenula tu osobinu.

P.S JEDINO SU BITNA MOJA PRVA DVA POSTA NA OVOJ STRANI- U NJIMA SVE PISE, NEK CITA KO ZNA.

Pajo, nisi razumeo ono sto sam htela da kazem.
Ali ja nemam nameru da ti objasnjavam.
Nadam se da ce razumeti ko treba.
Ne znam jesi li licemeran, jer te ne poznajem, ali nisam mislila na tebe kad sam pomenula tu osobinu.

Hmm
sa tobom nikad ne znam
na cemu sam
pa provjeravam
inace shvatam sta oces da kazes
i opet cu ti reci da sve ovo shvatas previse ozbiljno:)

Hmm
sa tobom nikad ne znam
na cemu sam
pa provjeravam
inace shvatam sta oces da kazes
i opet cu ti reci da sve ovo shvatas previse ozbiljno:)

Nek bude da sam debil i da sve shvatam preozbiljno, ali je jace od mene da kazem da je istina da su ljudi iz uprave nesposobni cim ne mogu da te se rese i srede problem sa tobom.
Tako da nece tu da mi se raspisuju i tupe u vise postova o bilo cemu kad su nesposobni i pravili su velike greske.

Nek sam ja bilo sta, ali to je tacno i zelela sam to da kazem :mrgreen:

Nek bude da sam debil i da sve shvatam preozbiljno, ali je jace od mene da kazem da je istina da su ljudi iz uprave nesposobni cim ne mogu da te se rese i srede problem sa tobom.
Tako da nece tu da mi se raspisuju i tupe u vise postova o bilo cemu kad su nesposobni i pravili su velike greske.

Nek sam ja bilo sta, ali to je tacno i zelela sam da kazem :mrgreen:

Nije da nisu pokusali
a ti bi bas voljela da me eliminisu:lol:

Nije da nisu pokusali
a ti bi bas voljela da me eliminisu:lol:

Ne laskaj sebi :D Mene nije briga za skoro svakog ovde- mozete da postojite a i ne morate, I don't care. Tako je i sa tobom. I da si tu i nisi, that doesn't affect my life :)

U bre... nisi bas toliko pametan koliko izgledas :mrgreen:
Opet nisi razumeo sta ja hocu :)
1. Pre si bio nemoguc, ali su ti tolerisali
2. U poslednje vreme si bio ok i kreativan, ali su te banovali jer su naprasno i misteriozno strogi.
3. Ja sam samo izvela zakljucak...

Ne laskaj sebi :D Mene nije briga za skoro svakog ovde- mozete da postojite a i ne morate, I don't care. Tako je i sa tobom. I da si tu i nisi, that doesn't affect my life :)
U bre... nisi bas toliko pametan koliko izgleda :mrgreen:
Opet nisi razumeo sta ja hocu :)
1. Pre si bio nemoguc, ali su ti tolerisali
2. U poslednje vreme si bio ok i kreativan, ali su te banovali jer su naprasno strogi.
3. Ja sam samo izvela zakljucak...
O vazi onda:)

Nije se sve tako odigralo
al nije to sad bitno
samo mi nije jasna ovolika frka
kao da su mi noge amputirali
sta mu uradise sta mu napravise
sad nesto gledam ove teme
i u sebi velim
jesam li normalan:lol:

O vazi onda:)

Nije se sve tako odigralo
al nije to sad bitno
samo mi nije jasna ovolika frka
kao da su mi noge amputirali
sta mu uradise sta mu napravise
sad nesto gledam ove teme
i u sebi velim
jesam li normalan:lol:

Jes' ti egomanijak brate? :)
Ja te ne zalim, pljujem upravu preko tebe. Kazem da nisu i ne rade svoj posao i da nemaju pravo da se zale i prave pametni sad.
Kapiras? :D

Opet ne razumes :)
Nisam ogorcena, samo ne mogu da zmurim pred onim sto vidim.
Ne mogu da se pravim glupa i slepa.
A to nije isto sto i biti ogorcen na nekoga, ne...

Ma sigurno je to.:lol:
Imas agresivan nacin postovanja
i gotovo da ne postoji osoba
koja iz tvojih prethodnih replika
ne bi izvukla zakljucak
da imas nesto protiv uprave(ukratko mislis da su skupina idiota).
Svaki tvoj post
kod mene razvija neutoljivu zelju za skribomanijom
al sam ubjedjen
ili da ces me pogresno shvatit ili previse ozbiljno shvatit,pa se suzdrzavam.
Iskreno mene je strah od tebe.:)

Ma sigurno je to.:lol:
Imas agresivan nacin postovanja
i gotovo da ne postoji osoba
koja iz tvojih prethodnih replika
ne bi izvukla zakljucak
da imas nesto protiv uprave(ukratko mislis da su skupina idiota).

Svaki tvoj post
kod mene razvija neutoljivu zelju za skribomanijom
al sam ubjedjen
ili da ces me pogresno shvatit ili previse ozbiljno shvatit,pa se suzdrzavam.
Iskreno mene je strah od tebe.:)

Ajde Pajo, uvuci im se jos malo...

Ja nemam sta da izgubim.
Kad sam molila da mi ukinu profil, ignorisali su me. Kao sredicemo i zaboravilo se na to. Neki cak nisu ni odgovorili na pm.
Mozda sad nece da ignorisu :D

Poslednja izmena:
Na sve ovo samo mogu da vam kazem: SVAKI poen koji je sad dobio Paja, kada je banovan, dobio je zasluzeno. Cak sam i pitala administratore da li su ti poeni u redu, posto ste naravno, svi sumnjali u mene, i oni su to potvrdili. Nijedan od postova koji je dobio poen nije vezan za licnu raspravu, ustvari bio je jedan, ali sam zamolila administratore da ga poniste, jer sam tu pogresila. Paja nijednog trenutka nije imao privilegije, u odnosu na druge, jer sam ja redovno brisala sve njegove teme kao i postove koji su neprikladni, i vi to znate. Ako mi je nesto promaklo ja se zaista ovom prilikom izvinjavam. Razlog zasto ga ranije nisam banovala jeste taj sto ja u sustini i nemam obicaj da banujem, i jedan sam od moderatora koji ubedljivo najmanje daju poene. Rebelka, tek si se skoro vratila na forum, bilo je tu svega i svačega, gomile obrisanih poruka koje su zasluživale poen.
Razlog zasto vi mislite da sam ja njega tolerisala, jeste taj sto se on najvise opustio od svih, i najbahatije se ponasao. Opet, ponavljam, sve sam neprikladne teme i postove redovno brisala. Sada mu pruzam poslednju priliku, da izabere jedan nadimak pod kojim ce da postuje, a ostali ce biti trajno banovani, jer su klon nalozi strogo zabranjeni. Znam da neće da kaze sve svoje klon naloge, ali to se da otkriti.
Samo bih navela primere da Paja nije povlascen u odnosu na druge:
Otvorili ste temu "Komercijala" i odmah poceli da psujete kao kocijasi, i pored opomena. Jesam li, bilo kome, Siniši, Gingeru, dala jedan jedini poen? Nisam.
Pored toga, i Sara zna da opsuje, i to da ga oplete bas zestoko. Jel ona dobila poen nekad? Nije
Koliko puta ste se zaneli i chatovali na temama van kafane? Milion. Jel dobio nekad neko poen? Nije
Da je Paja povlascen, on nikad ne bi dobijao poene, a svi ostali bi, a to se nikad nije desilo.
Nije ni bitno, nemam potrebe ni razloga da se bilo kome pravdam. U svakom slucaju, dok ne dobijem "odozgo" da sam dala poene za postove koji nisu za poene, moj ban je na mestu.
Hvala vam mnogo na ukazanom "poverenju"
Pozdrav,
Valentina.
P.S. Od sada će biti manje tolerancije, posto cu zamoliti i supermoderatore i administratore da budno motre na ovaj forum, pored mene, posto ja ocigledno ne radim svoj posao kako treba
P.P.S. Takođe od sada neće biti brisanja postova, ne samo Pajinih, već svacijih (a ima ih bogami, za brisanje, k'o pleve) bez deljenja poena. Dakle, da se ne bi mislilo da neko ima povlastice, svako ce dobiti onoliko poena koliko mu sleduje (a i za to cu se konsultovati sa ovima iznad mene, da ne bi opet ispalo da ne radim svoj posao kako treba)
P.P.P.S. Tema ce biti zakljucana na par sati da se malo smire strasti.

E Valentina gledam nesto ove teme koje su pootvarali razni posetioci i ne mogu da verujem da neke nisi zakljucala ili obrisala...
To su takve debilozne teme koje nisu skupile vise od dva tri posta a neke ni jedan...
Jos da pridodam teme o pojedinacnim filmovima ( i jos domaci, aj da nesto vrede a ono sranja teska)...
Pa nije ni cudo sto je opalo interesovanje za ovu temu " Film i video" kad je kvalitet srozan na NULU...
Daj podhitno ga osvezi inace se ne pise dobro...
P.S. nije da ti se mesam u posao i ne zelim ali jednostavno je tako...Kad vec nema ko da kaze evo ja sam ti rekao...:)

Na koje tačno teme misliš?
Što se tiče tema o pojedinačnim domaćim filmovima, zajednička tema o domaćim filmovima ne postoji, samo o NAJBOLJEM domaćem filmu
A i te teme su otvorene mesecima unazad, ako ih još uvek niko nije obrisao... A nije ni da se nešto spamuje na njima il tako nešto :P
U svakom slučaju, ja nešto ređe svraćam na forum
Ali pročistiću ga malo u svakom slučaju ;)
Hvala na kritikama
Kod mene su uvek dobrodošle :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back