Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Mislis iz horara?Sve!Samo je teze naci nekog ko zna da bas dobro tumaci......
Horoskop događaja i horar nisu isto ... Horar je karta koja se radi u momentu postavljanja nekog pitanja na koje se traži odgovor, a horoskop događaja - samo mu ime kaže, je karta za momenat kada se događaj odigrao.

A kako se gleda solarni natal?Ako mi je ove godine npr. mesec u lavu,mars u lavu,a inace,po rodjenju mesec u strelcu ,mars u vodoliji,da li se samo gledaju planete u ovoj godini ili kako?
Verovatno misliš na horoskop solarnog povratka (ili solar, kako se obično zove). O tome postoje teme SOLARNI POVRATAK , SOLARNI POVRATAK- DA ILI NE !? , Preciziranje vremena događaja u solarnom horoskopu i Koliko detaljno/dobro prognozira solar? .

Posto sam tek pocela da ucim tumacenje horoskopa, da li neko moze da mi objasni kako se racunaju obvi aspekti, tj kako da znam koji aspekt se pravi sa nekom planetom. Razumem sta znace konjukcije i u kucicama ispod mogu da vidim koji se aspekt pravi sa kojom planetom ali mi nije jasno kako se to racuna i gleda . Hvala puno unapred

Posto sam tek pocela da ucim tumacenje horoskopa, da li neko moze da mi objasni kako se racunaju obvi aspekti, tj kako da znam koji aspekt se pravi sa nekom planetom. Razumem sta znace konjukcije i u kucicama ispod mogu da vidim koji se aspekt pravi sa kojom planetom ali mi nije jasno kako se to racuna i gleda . Hvala puno unapred
Pogledaj na temi ASPEKTI, a ako i posle toga bude nekih nejasnoća postavi pitanje na toj temi.

bavim se trenutno....
e pa nemoj da se nadas vise...meni je zabavno:))
ok interesuje me gde je 5. za svaki slucaj
kazi:))))))))
Neznam, gde si ti sada, a nešto se previše hvališ sa muževima.
Ako je 7.kuća, kuća braka, onda su svi u 7.kući. Ne mogu da se šetaju po Natalnoj karti: 7., 9. itd.
Is your mission to collect husbands, or what is the point here?

nema ništa od planeta (valjda) kako ja vidim na tom polju :lol:
a za neptun i tako to, nemam pojma :mrgreen:
a ne, mrzim doktore :rotf:
sve samo ne moje kolege, to bre sve nenormalno xD

msm, evo baci pogled pa ćeš da vidiš o čemu pričam :)
http://img832.imageshack.us/img832/1396/astro2gw01saint26449113.gif

Sta fali doktoricicma, bivsi mi je bio... ali cudni jesu...i strasno komplikovani.
Tebi i nije u ribama, nego u vodoliji. ;)
Znaci, partenr predstavljen uranom, a to je neki cudni lik. Ako je tipicni uranov tip, onda vjerovano neki programer, ali to nije pravilo. :D Kako je u 5. kuci, moze ukazivati na brak zbog djece...
Ne bih trebala da previse lutam od teme... a i ne shvataj me previse ozbiljno... ;)

Back