Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Rodjena sam 27.6.1992 u Beogradu izmedju 18:00 i 18:20h. Cini mi se da sam najmladja na forumu :) Jedna poznanica mi je izracunala da sam strelac u podznaku, pa ako neko moze da mi svojim recima opise sve sto bih trebalo da znam o ovoj kombinaciji, neke astroloske stranice na internetu mi bas ne pomazu puno. Unapred hvala na odgovoru :)

Ja bih zamolila sve oni koji imaju vremena, da mi malo pomognu oko dileme koju imam. Sudeci po svim do sada pokusajima da saznam koji sam znak i podznak u horoskopu, ispostavilo se da svaki astrolog ima svoje misljenje i ja sam malo tuzna zbog toga. Rodjena sam 20.04.1982. u Kragujevcu, a vreme rodjenja je u krstenici 13:10. Medjutim, moja majka je tvrdila da je njen sat koji je dobila na poklon od oca i uvek ga nosila sa sobom, bio vrlo precizan i u skladu sa svim drugim satovimam, a da je ona u bolnici isao 5 minuta unapred i da sam ja rodjena oko 13:05 ili neki minut ranije. Tako da ja ne mogu da odredim ni svoj znak, ni podznak. Naravno kada me neko pita sta sam u horoskopu, ponekad kazem da sam multiple personality, ali u stvari problem je sto ja stvarno ne znam da li treba da citam za bika, ovna, lava ili devicu, svuda se prepoznajem. Neki astrolozi su mi rekli da imam uticaje svih tih znakova, pa da treba da procitam uvek za svaki znak i svaki podznak.

Ako se neko sa ovog foruma malo bolje razume u taj horoskop, ja bih ga najlepse zamolila da mi kaze da li je moguce da neko ima cetiri znaka u sebi :(

I jos jedno pitanje samo u vezi Kineske astrologije, nisam na ovom forumu pronasla neku takvu temu, ako neko ima link da mi da, posto imam i jedno pitanje u vezi toga.. Hvala puno, pozdrav!

Bik/Lav ako je u 1305 a Bik/Devica ako je u 1310 :)
Podznak ti je oko 0. Nije čudo što dolazi do zabune :)
A što se 4 znaka tiče, to ti je blizanci/blizanci :mrgreen:

Hvala NaraYan :hvala:, bar sada znam da sam bik, ja se tako i osecam, posto znam da po prirodi imam beskrajno strpljenja, pa mi tbik nekako vise lezi. Sad mi je lakse, mada mi je jedan astrolog danas rekao da sam ovan, pa sam se malo uplasila :eek:

Da li znas kako se izracunava podznak u Kineskom horoskopu, posto ja nekako vise volim da citam o karakteristikama Kineskih znakova ili gde bih to mogla da saznam, nisam pronasla nigde na netu?

Veliki pozdrav :bye:

Na ovoj temi smo pisali o osnovama:
http://forum.krstarica.com/threads/188347

Tu se baš kreće od početka.
Na pdf Indijska astrologija smo načeli temu - rečnik osnovnih pojmova vezano za taj tip astrologije, ali je tek u začetku, a i odnosi se samo na Đjotiš.
http://forum.krstarica.com/threads/384915

Što se tiče početničke literature, za zapadnu je sasvim solidan i čitljiv Predrag Petković, i sva njegova dela (bar je to moj lični utisak, a oni koji se više bave tom vrstom astrologije će te bolje uputiti).
.. Takođe, sve od Marion Marč i Džoan Mekevers .. a od naših pisaca, i Imširagić ide postupno, korak po korak.

Hvala, Valeria.
Evo...Mesec u Škorpiji (26.stepen u devetoj kući) skoro egzaktna aplikaciona konjukcija sa Plutonom. Planete su udaljene za manje od jednog stepena! Aplikacioni kvadrat sa Saturnom u Ribama, aplikacioni kvadrat sa Merkurom, separacioni kvadrat sa Venerom, separacioni sekstil sa Uranom i Neptunom. Mars, kao jedan od dispozitora, otišao u Vodoliju (5.stepen) u dvanaestu kuću. Mars je u aplikacionom kavadratu sa Jupiterom i u sekstilu sa MC-om. Mars je 10 stepeni udaljen od Sunca (ne znam da li je to konjikcija).

Možeš li sada malo više da mi kažeš?

Hvala! :)

Back