sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Mislim da ce ipak biti neki doktor.... Descedent nemojte bukvalno shvatati u smislu da vam je npr. u ribama pa onda po default-u mora partner da bude u znaku riba... Znaci nije bas takva logika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, nova sam ovde i pocetnik.
Interesuje me sta znaci skracenica Detr. pored Venere (u Ovnu u 10 kuci, u konjukciji sa Marsom). Skracenica se pojavljuje i kod Jupitera (u Blizancima u 12 kuci) , i kod Saturna (u Lavu u 2 kuci uz to konjukcija sa Mesecom).
Hvala unapred!
Detr, je skraćeno od Detriment, tj Izgon jer se sve navedene planete nalaze u znaku svog izgona.
Da li neko može da mi kaže koji su pokazatelji jedne viskoobrazovane osobe u natalu?
Da li se za daleka putovanja gleda deveta kuća?
Možda svemirska putovanja?To bi bila baš daleeeeeka putovanja, u tom slučaju(12. kuća)
Ok, hvala vam na odgovorima. Meni je jedan astrolog čak i rekao da se daleka putovanja gledaju kroz dvanaestu kuću i znak Riba.![]()
Možda svemirska putovanja?Ona i jesu svojevrsna izolacija, tako da mi ta simbolika ima simsla. Verujem da se ni TA ne bi bunila oko toga.
Cao svima!
Imam jedno pitanje!Da li se kroz natalnu kartu oca i sina rodjenog u braku,moze videti da li je sin uopste dete doticnog?
Nime moj rodjak sumnja da je dete uopste njegovo,sobzirom da je sa zenom tada kad je dete zaceto ziveo razdvojeno,tj bili su u braku na papiru,on je ziveo u Srbiji,ona u inostranstvu,stim da je ona dolazila par puta na vikend.Kada mu je saopstila trudnocu,ovaj je bio zapanjen,ali ona je odlucila da rodi i javila mu se tek kada se sin rodio.
P.S.On zna da se moze danas DNK analizom sve razresiti,ali analiza je skupa,a i dete ne vidja,te mu i ne moze uzeti uzorak za analizu.
Pa mozemo pogledati obe karte ali ih postavi na temi "natalna karta u slikama"..![]()
Planete su uvek tamo gde jesu, ako su u Lavu onda su u Lavu i tu nema dvojbe.Cao svima,
ja sam pocetnik, a astrologija tako komplikovana.
Imam puno pitanja ali evo su dva da ne gusim.
1. Interesujeme kako se gleda kada neka kuca pocne u jednom znaku predje ceo sledeci znak i zavrsi se u trecem. Pogotovo kada kuca ima jake aspekte. Npr. Osma kuca pocinje u lavu prelazi celu devicu i zavrsava se u vagi, pa su planete koje su u osmoj kuci koja je u lavu u stvari su u devici?
O tome postoji tema ... T-square.2. Imam u natalnoj karti T kvadrat koji me jako muci. Sunce koje je u Ribama u drugoj kuci (koja pocinje u Vodoliji) je u opoziciji sa retrogradnim Saturnom u devici u osmoj kuci (koja pocinje u lavu), a oni zajedno obrazuju kvadrat sa mojim Vladarem Neptunom koji je u 12. kuci u strelcu?
Nadam se da neko zna odgovor, ako je nesto mnogo nezgodno pustite me da ostanem u zabludi![]()
Konačni dispozitor nije jedina planeta u natalu koja je u sedištu, već jedina natalna planeta u sedištu koja vlada direktno ili indirektno svim ostalim planetama u natalu ... zato se i zove "konačni dispozitor" jer se sve svodi na tu planetu, na kraju.Može li neko da mi kaže nešto više o konačnom dispozitoru?
Sve što znam je da je to jedina planeta koja je u natalnoj u sedištu. Ali šta ona predstavlja?
Zašto je bitna? Kako utiče na osobu? .....
Hvala...
Ne znam na šta misliš, možeš li da objasniš? Prvi put čujem da tako nešto postoji.Kako da izracunam srednje mesto u dejvisonom horoskopu :/