Nedavno sam se preselila (jos uvek se tako osecam iako je proslo 1.5god.od tad), i moje prve komsije su mi nekako iako smo mnogo razliciti a opet u njihovoh kuci se osecam jako pozitivno "kuca smeha"..svako ima svoje mesto za smejanje sto bi se reklo u onom crtacu sa Zekom, a meni je tamo..Inace, apsolvirah na tome da njihov sin i ja imamo kombinaciju SMC na moj IC, dok je moj SMC u 4-oj kuci na kraju Raka nedaleko od Venere tog decka. E sad, stariji komsija-otac ima konjukciju JMC s mojim SMC,ne egzaktan na manje od 2`..a meni je neverovatno prijatan osecaj u njegovom okruzenju. Tera me da osvestim neke svoje potisnute strahove i to sto se ne bavim bilo kakvom umetnoscu sto mi je natalni nagovestavao, dok se taj covek upravo bavi muzikom.
Moja majka ima egzaktnu konjukciju JMC sa Merkurom mladjeg komsije-sina, isto i moj otac JMC0ME posto su mi roditelji rodjeni u razmaku od 20-tak dana.
Komsinica majka - ima konjukciju SMC sa Suncem oba svoja deteta; sina i kcerke posto su oni rodjeni razlika 1dan. I to izmedju oba Sunca, nekako. Sjedne strane Sunce-SMC-Sunce. A ujedno JMC0Sunce moja Mama.
Komsinica i komsija/brat sestra - nikako se ne slazu; imaju njen JMC u konjukciji sa njegovim Marsom u Skorpiji, a i ostatak nagovestava sukobe..
..pa bih rekla da i nismo tako slucajno svi ovde, hm

Sta vi kazete o ovom globalnom aspektu..? Inace, moji su preklom sa Juga, kao i nase komsije..siri orbis po kilometrazi ali ne i po stepenima..