Pitanja ili nedoumice vezane za astrologiju

Ćao! Možda te ovo smara, ali ja nikako ne mogu da izračunam svoj podznak. Rođena sam 3.7.1995. u Lazarevcu 25 minuta pre ponoći! Pokušavala sam da izračunam i ispada bik, ali mi je neki astrolog rekao da se to ne radi tako kako sam ja radila! Nadam se da ćete mi odgovoriti! Unapred hvala! XXXXs

Little friend imas super astro sajt www.astro.com. Pronadjes tamo free horoscopes i ukucas svoje podatke i dobijes natlnu, gde vidis sve. Imaju oni tamo svasta nesto.
Ali evo ja sam pogledala i tvoj natal tamo i podznak ti je na 21.stepenu Riba. Znaci Racica sa podznakom Ribe. pozdrav :D

Mene interesuje šta znače crvene linije, šta plave, a šta isprekidane zelene?

Crvene linije su konjunkcije, opozicije i kvadrati, a plave su sekstili i trigoni.

I zašto je nekim ljudima karta komplikovanija od drugih?

Meni, recimo, nisu dotaknuta linijom sva polja...

:D Samo planete se doticu, ne doticu se polja. Ne brini, nisu ni meni...

Evo zvako :D

Prilozi

• devica.jpg
    devica.jpg
    65,2 KB · Pregleda: 107
Ako i ja i on imamo iste polozaje u natalnoj karti sta to znaci?? Ovo nam je zajednicko::roll:
Mercury Sagittarius
Venus Libra
Mars Scorpio
Jupiter Virgo
Saturn Aquarius
Uranus Capricorn
Neptune Capricorn
Pluto Scorpio
3rd House Aries
Imum Coeli Taurus
Descendant Cancer
9th House Libra
Medium Coeli Scorpio
Sun Conjunction Mars
Jupiter Trine Uranus
Jupiter Trine Neptune
Uranus Conjunction Neptune
Neptune Sextile Pluto

A da li se ta konjukcija (koja je inace u dobrim aspektima sa ostalim planetama) odnosi samo na slabost tela ili govori o jos necemu, npr. o odnosu roditelja (sunce mesec, otac majka)?

Pa... :-/ Govori o tome kako su majka i otac imali identican ego, neka njihova bliskost, osoba nije naucila da razlikuje muske i zenske principe. Ne mora uvek da se odnosi na roditelje, sve zavisi od kuce u kojoj su. :)

Ne znam, jos nisam upoznala osobu sa So 0 Mo. Sta ti mislis? :kafa:

A moj SA se prilepio za Sunce, i još je vladar podznaka. Nešto ne verujem da je "slabašan" :lol:
Još kad "legne" uskoro na PL u 8. biće veselo :lol:

Post se odnosio samo na konjunkciju Sunca i Meseca. :) Po Duporu. A gde je Pluton, u Vagi?

Poslednja izmena:
Ukoliko imate neko pitanje ili nedoumicu vezanu za astrologiju, ovo je mesto na kome mozete dobiti odgovor!

Molim vas da ne zahtevate tumacenje natalnih karata, niti uporednih i godisnjih horoskopa, vec da ukoliko zelite, postavite konkretno pitanje ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje na koje niste mogli da nadjete odgovor, a vezano je za natalnu astrologiju!

Pozdrav svim korisnicima foruma
AstroWorld

ja imam pitanje.............vidim i ti si skorpija.............
zelim da znam sto vise o svom znaku sve me zanima,bas sve?

Dobar dan...Ono sto mene zanima a ne znam je sledece..vidim da je tema ya natalnu,pa me zanima jel moze da se pita nesto sto ne znama a veyano je ya sinastriju?Naime....Mom mladicu i meni je radjena sinastrija i rekli su da je njegov Pluton u mojoj prvoj kuci..i da je znacenje toga kao lose i da znaci...:"Ova veza ]esto ozna]ava naro]ito karmi]ki odnos u kome je veliki deo emotivne snage me\u vama
izgra\en u va@oj prethodnoj zajedni]koj inkarnaciji. Tu mo`e da bude puno nedovr@enog posla koga
treba re@iti a skoro je izvesno da ovaj odnos ima neko dublje zna]enje sa znatnim mogu[nostima za
uzajamnu korist ili @tetu, u skladu sa datim ukr@tenim aspektima.
Zajedni]ka ume@anost u neki opasan doga\aj mo`e da vam pru`i razlog za razmi@ljanje o prirodi
smrti i da vas dovede do preispitivanja sopstvenog stava o mogu[nosti zagrobnog `ivota. "...Mene interesuje koliko ima istine u tome, da li to zaista neki los aspekt za vezu...

Dobar dan...Ono sto mene zanima a ne znam je sledece..vidim da je tema ya natalnu,pa me zanima jel moze da se pita nesto sto ne znama a veyano je ya sinastriju?Naime....Mom mladicu i meni je radjena sinastrija i rekli su da je njegov Pluton u mojoj prvoj kuci..i da je znacenje toga kao lose i da znaci...:"Ova veza ]esto ozna]ava naro]ito karmi]ki odnos u kome je veliki deo emotivne snage me\u vama
izgra\en u va@oj prethodnoj zajedni]koj inkarnaciji. Tu mo`e da bude puno nedovr@enog posla koga
treba re@iti a skoro je izvesno da ovaj odnos ima neko dublje zna]enje sa znatnim mogu[nostima za
uzajamnu korist ili @tetu, u skladu sa datim ukr@tenim aspektima.
Zajedni]ka ume@anost u neki opasan doga\aj mo`e da vam pru`i razlog za razmi@ljanje o prirodi
smrti i da vas dovede do preispitivanja sopstvenog stava o mogu[nosti zagrobnog `ivota. "...Mene interesuje koliko ima istine u tome, da li to zaista neki los aspekt za vezu...

prvo kad ti neko kaze da je nesto karmicki odnos...sta s tim?:cool:

drugo, Pluton ne osecaju svi u istoj meri, zavisi koliko je Pluton bitan u njegovoj karti
kad PLuton partnera pada u tvoju prvu kucu on moze da utice na tvoju transformaciju....da se tokom te veze jako promenis ili potpuno otvoris
samo zavisi i koliko duboko je zagazio...sto je dalje od vrha ac...manje dejstvo

nemoj tako da se opterecujes ne postoji aspekt koji je nepremostiv i strasan i statijaznam:)

Poslednja izmena:

Back