DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.087
E pa to je drugoPa nije ni moralo, samo je skinuo zvučnik i zamenio![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E pa to je drugoPa nije ni moralo, samo je skinuo zvučnik i zamenio![]()
Jednostavna zamenaE taj graničnik,imam novo uputstvo kako se menja.
Kreneš da skidaš tapacirung i neće od onog plastičnog dela gde je pepeljara, ručica za otvaranje i taster za podizač stakla. I onda ka tome kreneš sa malim pajserom...
Odmah dotrči muž, kaže "ti nisi normalna", pa sve popravi...
Baš jednostavno
A rekao je da neće više ništa da pipne na tom autu, da ga prodam i kupim nešto normalno.
Akrilna takodje moze biti na vodenoj bazi.Šta lupetaš više od 10 godina su boje za automobile na vodenoj bazi to je vrv za tebe nešto najnovije i totalni hit![]()
https://www.youtube.com/@milosdobric/videosŠta lupetaš više od 10 godina su boje za automobile na vodenoj bazi to je vrv za tebe nešto najnovije i totalni hit![]()
Može biti i da ti preko sajbe ulazi a moze biti I preko filtera kabine a lpze biti I preko neceg treceg ..Koje je auto u pitanju ..?Auto je bilo na kisi, nije se vozilo a prije toga je bilo suvo...sad je pod, tepih mokar kod vozaca i pozadi, dok je kod suvozaca suvo.
Tapaciri na vratima su skinuti i ti odvodi nisu zacepljeni, voda otice - ne zadrzava se u vratima.
Jesu li problem kederi izmedju sasije i vrata ili ima jos nedje tih kanalica koji su zacepljeni a koji uticu da voda ulazi u kabinu?
Nema to veze i ja imam aluminijum na 205, vazno je da se ne mesa.Roze tj crveni je za aluminijum a plavo zeleni za starije automobile.
To se ne mesa nikako.Što znači da taj plavi ne smem da sipam ako je crveni unutra ?
I vi muški ste baš komplikovani, i mm kaže isto kao ti, a meni šteta da bacim, već duže vreme stoji u garaži bespotrebno.
Tvoj je neki spcijalni zlatno braonNema to veze i ja imam aluminijum na 205, vazno je da se ne mesa.
A pa menjace se jos maloTvoj je neki spcijalni zlatno braon![]()