Pitanja i odgovori

E taj graničnik,imam novo uputstvo kako se menja.
Kreneš da skidaš tapacirung i neće od onog plastičnog dela gde je pepeljara, ručica za otvaranje i taster za podizač stakla. I onda ka tome kreneš sa malim pajserom...
Odmah dotrči muž, kaže "ti nisi normalna", pa sve popravi...
Baš jednostavno 😁
A rekao je da neće više ništa da pipne na tom autu, da ga prodam i kupim nešto normalno.
Jednostavna zamena 😁

Eh da,ima kola kod kojih je dovoljno skinuti zvucnik i onda kroz tu rupu se izvbadi granicnik ali neki pouceni time cupaju plastike zvucnika na tapacirima gde se ne skida maska zvucnika i polome tu masku i unakaze tapacirung.

Da li valja? Ford je u pitanju, od druga, sajtne su farbane i donji deo krila i rubova.

PS nije polirano, tako lako ke izkakirano.

Prilozi

• IMG-20231031-WA0004.jpg
    IMG-20231031-WA0004.jpg
    119,6 KB · Pregleda: 3
  • IMG-20231031-WA0001.jpg
    IMG-20231031-WA0001.jpg
    71 KB · Pregleda: 3
Pa ne pravi nijansu i boju lakirer nego onaj u prodavnici boja.
Ili izgleda stvarno mislis da to ovaj sto farba miksa? :hahaha:
Pravi majstor je ko uspe da ofarba bez suza i truncica u laku ali i to se danas resava smirglanjem i poliranjem.
Samo uzivo moze da se vidi da li je uradjeno kako treba a na slikama ce sve izgledati dobro.
Zato se mnogi razocaraju kad kupuju auto i odu da vide kola a ono uzivo drugacije i vide se sve mane i falinke dok je na slikama izgledalo extra.
Ne kazem da ovo sto je botr lose ali ja verujem iskljucivo svojim ocima.

Ma kakvi crvena boja je priča za sebe, na prajmer idu slojevi boje i svaka sledeća ruka potamni nijansu. Pitaj nekog lakirera umesto što trčiš pred rudu i uvek ispadaš pglu :super:

A botr ako je zadovoljan onda sam i ja 👍

Ovde je olakšavajuća okolnost što je to donji deo vrata i sajtna koji inače imaju drugu percepciju i odsjaj od puta.

Pglu si ti jer vreme akrila je odavno proslo i danas se farba sa bazom pa se lakira.
Lepo ja rekoh da zivis i praistoriji i da ti je sve u glavi od pre 30 godina.
Zato takav pogresan pogled na automobile i imas.

Auto je bilo na kisi, nije se vozilo a prije toga je bilo suvo...sad je pod, tepih mokar kod vozaca i pozadi, dok je kod suvozaca suvo.

Tapaciri na vratima su skinuti i ti odvodi nisu zacepljeni, voda otice - ne zadrzava se u vratima.

Jesu li problem kederi izmedju sasije i vrata ili ima jos nedje tih kanalica koji su zacepljeni a koji uticu da voda ulazi u kabinu?

Auto je bilo na kisi, nije se vozilo a prije toga je bilo suvo...sad je pod, tepih mokar kod vozaca i pozadi, dok je kod suvozaca suvo.

Tapaciri na vratima su skinuti i ti odvodi nisu zacepljeni, voda otice - ne zadrzava se u vratima.

Jesu li problem kederi izmedju sasije i vrata ili ima jos nedje tih kanalica koji su zacepljeni a koji uticu da voda ulazi u kabinu?
Može biti i da ti preko sajbe ulazi a moze biti I preko filtera kabine a lpze biti I preko neceg treceg ..Koje je auto u pitanju ..?

Back