DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.084
To je drugo ja tamo nisam isao odavno a i zimi sam samo jedanput vozio kad je bas poceo da pada sneg.Ima soli a po bosni i rizle ja stalno idem pa znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je drugo ja tamo nisam isao odavno a i zimi sam samo jedanput vozio kad je bas poceo da pada sneg.Ima soli a po bosni i rizle ja stalno idem pa znam.
Meni bude beo auto.To je drugo ja tamo nisam isao odavno a i zimi sam samo jedanput vozio kad je bas poceo da pada sneg.
Ma da koji će ti klima u autu, podizači, centralna, muzika, servo... To je sve otimačina para zato ti viziš puntoA sta je bilo sa kolima koja fabricki nisu imala suspleh?
Raspala se od soli ili guraju i dan danas?
Eto moj Punto nikad nije imao suspleh i ne vidim sta mu je to smetalo.
Kod tog A4 je motor postavljen uzduzno i da bi se uradio veliki servis mora da se skidaju hladnjaci i branik i zato nikad nisam voleo Pasat i Audi jer moras komplet prednjicu da raskupusas da bi uradio veliki servis.
Kad sam imao clia 2 nisam imao suspleh uopste, e sad da li je fabricki imao ili ne, to ne znam ali je bio dobro zasticen ispod i nisam imao problema sa korozijom, malo su mu sajtne bile osetljive ali nista strasno.A sta je bilo sa kolima koja fabricki nisu imala suspleh?
Raspala se od soli ili guraju i dan danas?
Eto moj Punto nikad nije imao suspleh i ne vidim sta mu je to smetalo.
Kod tog A4 je motor postavljen uzduzno i da bi se uradio veliki servis mora da se skidaju hladnjaci i branik i zato nikad nisam voleo Pasat i Audi jer moras komplet prednjicu da raskupusas da bi uradio veliki servis.
jugo i stojadin su imali šuspleh neznalicooooo sedi jedan za kraj godine.Jesi li ti normalan covek ili budala?
Ti i na Coradu nisi imao suspleh majstore jer se tih godina to nije ni stavljalo.
I jel se raspao od soli?
Sta ti sad spominjes opremu automobila koja blage veze nema sa susplehom?
Suspleh uglavnom nisu imali benzinci i to je opste poznata stvar.
Prema tome sedi 1.
Ma skoro sam skinuo nisam ni vozio onih dana snegaZato žoržu i cvrči kaiš alternatora jer nema šusplehove koji štite motor i agregate od prolaska kroz baru i od vlage uopšte. Malo kiša malo so, malo blato i plašina - odoše kaiševi i uopšte svi gumeni delovi.
Samo kad si ti video najjeftiniji moguci auto koji se tad mogao kupiti.Ti u životu nisi vido dobar auto
Ne Yugo nego tad nijedan nije imao suspleh.Moji su imali nov yugo 91". Nije imao.
Ni moj ćale kad je kupio novog Keca '85 godine. Zato nam je i stao auto par puta kad je prošao kroz veću baru.Moji su imali nov yugo 91". Nije imao.
Imas naocare za nocnu voznju bez dioptrije,ako ti ne treba,a sto se tice ciscenja soferke inutra je jelenska koza.Tebi vise smeta to prelamanje svetlosti od bilo cega drugog.Moja cerla nosi takve naocare kada vozi,nocu i nema te probleme.
Utataa voziš krševe bez šusplehovaaa hahaha eeee znaš zbog čega pamtim taj šuspleh? Po tome što sam ga prao posle generalke, u njemu je bilo kilo masnoće ulja i blataJos kad bi mario znao sta je suspleh. Ovamo kaci bocne a na Zastavu su samostalno stavljali donji suspleh jer je razvodnik paljenja skroz dole i bilo je dovoljno uleteti u malu lokvu i ako se pokvasi zarvodnik paljenja auto se samo ugasi.
Sad ce da ispadne da su kola oduvek od dole bilazasticena a to je najobicnija laz jer zna onaj ko je iole promenio kola kakva je situacija sa susplehom