DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.087
Moracu sistem da isperem ima te specijalne tecnosti za te stvari pa onda G12 plus crveni ili roze kakve je vec boje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo nije skupo nekih 300-400 dinara i 2 puta se prodje odradi motor u leru nekih 10-15 minuta.Ja ispirao običnom vodom napunim radi 5 min izbacim kaljugu pa opet napunim i tako jedno 10-20 puta.
E jbg trebao si da to odradis uz veliki servis, nema to, majstore boli stojko sve moras sam da razmisljas, kad ja na spisku napravim sta treba da se uradi na autu koji ce mi onda djavo majstor..
Koji ce mu djavo to ovako se ispod sve vidi i ako ima neko curenje ili neki drugi problem.Ako si radio šta te briga onda. Vidim nemaš ni šuspleh jbg vozi dok se ne raspadne![]()
Ma nema soli, barem kod mene u kraju ne znam kako po BG, vidis da ni zime nisu ono sto su bile.Treba da se motor nebi solio a usput i kaiševi i sve od gume uključujući kablove i nosače motora.
Imam nego sam skinuo hteo da radim i menjacAko si radio šta te briga onda. Vidim nemaš ni šuspleh jbg vozi dok se ne raspadne![]()