- Poruka
- 240.097
To nema veze, vozi i uživaj. Ipak, sipaj kad stigneš i neki aditiv za dizne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji će mi nisam seljak ne živim u blatu da mi trebaju kaljače za auto.Tako si i twlefon kupuo jer to je sve isto pa bam sad ovde kukas.
Pokri se usima i idi pogledaj malo posto su Petex patosnice.
Citav zivot ti je takav i kupujes samo najjeftinije i onda tako i prolazis.
Pametan covek bi do sad zakljucio da nesto nije u redu.
Razlika je u gasovima auto bi trebao da ide bolje bez DPF a i EGR treba izvaditi jer on pravi samo probleme ..ako nema provere na mašini za gasove ..Mada ne verujem da nece uvesti kod mene mere gasove vec 10g300 Jevreja za popravku, tj vađenje saća i vraćanje svega kao da ništa nije rađeno, i , softverska prepravka da se ne očitava dpf i da prolazi tehnički sa tim.
Ja ne vidim nikakvu razliku u vožnji, osim što se senzor za obaveštenje za promenu brzine, uključuje na malo većoj brzini nego pre.
Mere i ovde, samo ne obaraju još zbog toga.Razlika je u gasovima auto bi trebao da ide bolje bez DPF a i EGR treba izvaditi jer on pravi samo probleme ..ako nema provere na mašini za gasove ..Mada ne verujem da nece uvesti kod mene mere gasove vec 10g
Ma lopovi mogu da lupe cifru kolko im treba para,zamisli da si mu trazila fiskalni,mozda da se pita cena unapred pa raspita po netu kod drugihJesu li me ošišali?
Jedan majstor rekao da je sirena softverski u kvaru (može li to uopšte biti tako) i uputio me na nekog najpoznatijeg majstora za elektroniku, koji mi je uzeo 50 evra za popravku.
Mislim, sad je gotovo, ali mi se čini preskupo za popravku sirene.
I mojoj ženi hoće svaki put da menjaju kompletan trap da rade i kočnice pa ja moram da idem. Umesto 500 evra bude 50 evra samo zamena ulja i filtera.Jesu li me ošišali?
Jedan majstor rekao da je sirena softverski u kvaru (može li to uopšte biti tako) i uputio me na nekog najpoznatijeg majstora za elektroniku, koji mi je uzeo 50 evra za popravku.
Mislim, sad je gotovo, ali mi se čini preskupo za popravku sirene.
Ma koje sam skidao sve zivo glavu motora da dodje do te racve ,pa msm mozda je morao taj dihtung da zameni sto je drugi majstor rekaoMenjao ti je račvu vode jbt to si mogao sam. Ona je plastična i pukne vremenom. Možda ti je auto gubio antifriz letos pa skuvao semeringe.