Pitanja i odgovori

Ne brini ti za tehnički 😉,
A normalno čišćenje dpf nema u Subotici, nego bi moralo da se skida, šalje za BG ili Ns i vraća pa sastavlja.
U Subotici se za mali servis čeka termin mesec dana. Svi odoše preko da rade.
Normalno čišćenje ima u svakoj garaži koja ima Obd tester .. ja .mislim da ga svaka garaza ima a sprej kupus za nekih 20-30€ ..u 90% slucajeva resava problem
Screenshot_20241204_134457_Chrome.jpg

Moj drugar je probao sve te sprejeve i leba se nije najeo dok nije u servisu očistio i dizne. Plakao je kao žena kada su ga ošišali ali je sad miran. A kada dugo voziš sa lošim diznama gorivo razređuje motorno ulje pa se sve raspadne. Dok se sliva mimo karika onda spira ulje pa ni tu nema podmazivanja.

Dakle ili sve odradiš ili ništa nego voziš benzinca.

A benzincu ne odu dizne pa i tu se ne spiraju karike? 😂😂😂
Koliko sam se samo nagledao dizni koje majstori kupuju jer je neka riknula a da ne pisem mnogo o ultrazvucnim kadicama i benzinskim diznama u njima.
Sve je to slicno ali kad se auto vozi a ne kad stoji u garazi i piskara se kako sluzi besprekorno a vozi se par hiljada km godisnje.

Juče sam pomagao drugaru da otvori gepek na automobilu otišla sajla jbg fijat, ovom što je plakao koliko je platio čišćenje dizni i dp filtera. To je toliko smrdelo da sam morao da ugasim motor jer peku oči. Dal je moguće da mu se raspao ili ga uopšte nema? Smrdi ko kolera pored auta.

Moj drugar je probao sve te sprejeve i leba se nije najeo dok nije u servisu očistio i dizne. Plakao je kao žena kada su ga ošišali ali je sad miran. A kada dugo voziš sa lošim diznama gorivo razređuje motorno ulje pa se sve raspadne. Dok se sliva mimo karika onda spira ulje pa ni tu nema podmazivanja.

Dakle ili sve odradiš ili ništa nego voziš benzinca.
Kod tebe he najveci problem znanje i tebe i tih kod kojih radiš... To sa diznama se vidi na OBDu ..Ne može citac koji kosta 5€ ali moze bolji koji bi trebalo da ima svaka garaza ..Sprej pomaže samo moras da radiš kako treba ..Ceo sprej saspes i odradis full regeneraciju ako nije totalno zacepio ocistit ce ako ne iz prvog puta onda iz drugog .. wurtz je skup ali jako dobar za te stvari imas I prof tecnosti koje se sipaju ali za uradi sam je dovoljan ovaj sprej i odb koji moze da radi servise .

To bi trebalo da je to. Od 2014 je taj model, tj kraja 2013. Samo ne znam ima li razlike izmedju karavana i hatchbecka. Mozes da mi posaljes u poruci sliku ili jos bolje ako ima negde natpis za koji je model.

Kod tebe he najveci problem znanje i tebe i tih kod kojih radiš... To sa diznama se vidi na OBDu ..Ne može citac koji kosta 5€ ali moze bolji koji bi trebalo da ima svaka garaza ..Sprej pomaže samo moras da radiš kako treba ..Ceo sprej saspes i odradis full regeneraciju ako nije totalno zacepio ocistit ce ako ne iz prvog puta onda iz drugog .. wurtz je skup ali jako dobar za te stvari imas I prof tecnosti koje se sipaju ali za uradi sam je dovoljan ovaj sprej i odb koji moze da radi servise .
Nemam ja nikakvih problema jer učim na tuđim greškama. Nisam samodopadan balkanac. :kafa:

botr pregledao sam spiskove ali sam za Oktaviu prodao.
Imam za Citigo,SuperB, Fabiu, Rapid,Roomster al ne znam da li se neke podudaraju a cesto sam video da ima istih a za druge su modele.
Imam i za Seate al ne znam da li odgovara od nekog od njih.
Pre neki dan sam nasao od Tucsona i odgovara na Sportage kao i sto mi od Antare odgovara na Captivu a drugar uzeo Captivu 2 i kod njega odgovara od Antare.

Tako si i twlefon kupuo jer to je sve isto pa bam sad ovde kukas.
Pokri se usima i idi pogledaj malo posto su Petex patosnice.
Citav zivot ti je takav i kupujes samo najjeftinije i onda tako i prolazis.
Pametan covek bi do sad zakljucio da nesto nije u redu.

Pa ti idi i kupi te.
Jel si mozda kupac?
Nisi al ti krivo sto neko prodaje najbolje patosnice na trzistu pa podmeces upravo te sto smrde jer si se ojeo od muke. 😂😂😂
Kvalitet kosta

Poslednja izmena od moderatora:
300 Jevreja za popravku, tj vađenje saća i vraćanje svega kao da ništa nije rađeno, i , softverska prepravka da se ne očitava dpf i da prolazi tehnički sa tim.
Ja ne vidim nikakvu razliku u vožnji, osim što se senzor za obaveštenje za promenu brzine, uključuje na malo većoj brzini nego pre.

Back