Pitanja higijene zene

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Nikada nisam voleo oralni seks. :besan2:

Zgadio mi se par puta.

Zasto?

Zato sto se nase zene NE PERU DOVOLJNO! :bljak:

Barem gro njih, nezavisno od staleza kome pripadaju....

Treba se tusirati, kupati ili zapirati BAREM JEDNOM DNEVNO, a leti i dva i vise puta.

Moje je iskustvo da malo koja zena u Srbiji to radi.

Moguce je i da su muskarci slicni, to nisam proveravao, ali znam da po autobusima nekda takodje gadno zaudara...

Ovo je ozbiljna teme i sasvim dobronamerna kritika.

Zgadio mi se par puta.

Zasto?

Treba se tusirati, kupati ili zapirati BAREM JEDNOM DNEVNO, a leti i dva i vise puta.

Moguce je i da su muskarci slicni, to nisam proveravao, ali znam da po autobusima nekda takodje gadno zaudara...

A sta je tema,
to sto se tebi gadi ili higijena intimnih delova tela (gro) zena sa podrucja Srbije?

Blajbi žene curkaju dole na dnevnoj bazi znaš, to ne znači da se ne peru dovoljno, nego da si ženu dovato uveče ili posle posla.
Isto je i s muškarcima, trebao bi znati po sebi i svom djoki. Valjda ga pipneš tu i tamo :think:

Zgadio mi se par puta.

Zasto?

-----------------------------------------
(nema a ima veze sa seksom)

pre dve godine u banja luci kupim novine i sednem u kafic da naruchim Nes

bilo je ljeto i vruche katastrofa i u novinama cela strana!!!! posvetjena lichnoj higijeni tolko sam bila shokirata iako me chesto nerviralo po trgovinama i stojeci na kasi da tolko naroda smrducka na znoj, chesto mushkarci zhene inekako

tako sta nikad nisam prochitala u njemachkim novinama

Meni nije jasno zbog čega Blajbi konstantno pljuje srpske žene? Toliko drugih rasa koje se bolje sexaju, bolje kuvaju, lepše su i češće se zapiraju pa neka izabere koju mu duša ište. Kao da ja sada krenem da blatim milku sa rižom kao da ne postoji još sijaset vrsti čokolade.

-----------------------------------------
(nema a ima veze sa seksom)

pre dve godine u banja luci kupim novine i sednem u kafic da naruchim Nes

bilo je ljeto i vruche katastrofa i u novinama cela strana!!!! posvetjena lichnoj higijeni tolko sam bila shokirata iako me chesto nerviralo po trgovinama i stojeci na kasi da tolko naroda smrducka na znoj, chesto mushkarci zhene inekako

tako sta nikad nisam prochitala u njemachkim novinama

U Juznoj Americi ima vrlo mnogo JAKO siromasnog sveta....

Ali NIKADA, APSOLUTNO NIKADA nisam osetio da neko smrducka u autobusu ili na javnom mestu.

Njima je vaznije da mirisu lepo, pa ma bili i gladni.

Zgadio mi se par puta.

Zasto?

Ja lizem i neopranu. Nema veze.

Meni nije jasno zbog čega Blajbi konstantno pljuje srpske žene? Toliko drugih rasa koje se bolje sexaju, bolje kuvaju, lepše su i češće se zapiraju pa neka izabere koju mu duša ište. Kao da ja sada krenem da blatim milku sa rižom kao da ne postoji još sijaset vrsti čokolade.

To uopste nije nikakvo PLJUVANJE!

To je CINJENICA KOJU NEKO TREBA DA VAM KAZE U LICE!

Ljubavnik vam nece reci, ni ja ni jednoj nikada nisam rekao, ali ovako, iza ekrana, treba da SPOZNAMO ISTINU.

(vama je sve pljuvanje sto vam ne godi da cujete!)

Мени је увек сметао мирис неопране женске косе, то надалеко осетим, док ми мушки никад није сметао, природа ваљда. :)

I meni. Stvarno ume da se oseti, mada mislim da je razlog što su niže pa miris prosto tako putuje :lol:

Sa druge strane, jesi li primetila koliko su muškarcima prirodno prljavije uši? Ne znam zašto je to ali nikada nisam videla ženu kojoj otpadaju komadi smole iz uveta.

- - - - - - - - - -

Znoj inače nema miris tako da leti naročito nema izgovora za smrad, osim ako neko odbija da se okupa dva dana. Znoj nas čak opere i osveži malo u količini u kojoj se luči na 40 stepeni.
Ako čovek smrdi na daljinu, naročito zimi, to je zato što se ne pere redovno i da, to su najčešće dede, ređe babe po autobusima. O dahu da ne govorim :neutral:

To uopste nije nikakvo PLJUVANJE!

To je CINJENICA KOJU NEKO TREBA DA VAM KAZE U LICE!

Ljubavnik vam nece reci, ni ja ni jednoj nikada nisam rekao, ali ovako, iza ekrana, treba da SPOZNAMO ISTINU.

(vama je sve pljuvanje sto vam ne godi da cujete!)

Mene živo zanima kako ti kroz ekran možeš da omirišeš moju miciku, ili bilo koje druge učesnice na temi. Mislim pošto koristiš zamenicu "vi".

U Juznoj Americi ima vrlo mnogo JAKO siromasnog sveta....

Ali NIKADA, APSOLUTNO NIKADA nisam osetio da neko smrducka u autobusu ili na javnom mestu.

Njima je vaznije da mirisu lepo, pa ma bili i gladni.

nemam pojma do chega je

ja sam za sebe zakljuchila da ima dosta depresivnog svijeta

jer komad saFuna nije skup, vode ima ako nemaju tolko robe imaju zdrave ruke mozhe se to kroz vodu provuchi nevezano dal imaju vesh mashinu ili ne.

chitala sam i nisam mogla da verujem

ili su to posle ratni sindromi ili chisto brezobrazluk

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back