_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Nije nenormalno ali jeste visoka i ukazuje da nesto nije kako treba u organizmu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@_Look_Of_Expectancy_ prvo je nekoliko dana ima
temperaturu i nista se nije menjalo i pored tri
redovne injekcije ali kada smo promenili veterinara
bila je vec druga slika
38-39.2 a sto se onda moj veterinar cudio za 39.9 kao to je nenormalno visoka temperatura
Hvala Harry. Nadam se da će joj proći malaksalost do jutra. Sada sam se i uželela griženja i petljanja oko nogu kada hodamo
Sarina ideja je super. Baš bi bilo lepo kada bi postojala neka tema sa spiskom veterinara, i koji rade 24h i koje preporučujete generalno. Ne znam koliko se to protivi pravilima foruma, ali mnogo bi značilo.
Hvala mimi'mom. Jel se vakcine ne doziraju prema kilaži ili sl? Mislim kako oderediti da li će neka doza biti prejaka?
Doza je ista za sve pse, bez obzira na starost i dimenzije.
Snupija je neko pustio napolje, ja ga nadjem u onom parkicu gde su trovali pse da jede nesto, u kesi je bila neka paprika i meso koje nije stigo sve da pojede, ali je kesa bila umazana necim roze, kao od visanja kad se umaze kesa, tako neka boja!
Ja sam mu odmah stavila so na koren jezika da ispovrati ali nije povracao, posle sam mu dala mleko, nisam merila temperaturu, nece da miruje, za sada se ne trese!
Kako sad....