burence
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
prvu protiv stenecaka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Look, odlično sročeno, ni sama ne bih bolje.![]()
NO jednog od najboljih naših veterinara je uginuo od štenećaka kad je imao 9 godina i on otad praktikuje to sa svim svojim ljubimcima i pacijentima.
Frontlajn combo je ilegalno u Srbiji jer mu nije odobren uvoz osim ako neko ne prosvercuje original iz Francuske sto je mala verovatnoca!!!
1. Ako mislis na ciscenje od buva najbolji je Front Line Combo-kupuje se u pet shopu a ako mislis na gliste to bi trebalo da je dobio od veta ali ako nije, ima u veterinarskim apotekama pastica koja je bolja za stence.
2. Mozes da mu kupujes i onu hranu iz konzervi za stence tipa Pedigree a mozes i granule posebno pravljene za stence. Raspitaj se u pet shopu.
3. Hmmm znam da je problem tako malog psa ostaviti samog u stanu jer grize sve zivo ali ne bih ti savetovala da ga ostavis na terasi jer em ce cviliti u nedogled sto moze da probudi zlo u komsijama em ce se uzasno osecati sto je sam na malom prostoruMozda je bolje da ga ostavis recimo u kuhinji ili negde gde su manje sanse da nesto pregrize? Ali kad si sa njim svakako odmah pocni da ga ucis da je zabranjeno grizenje svega sto dodje pod zube
4. Odmah. Hmmm kako da ga naucis da spava sam... Tesko ali ako si bas resila da nikako ne zelis da spava sa vama moras da budes istrajna. Pusti ga da cvili, nema druge a ti nabavi cepove za usi. I nikako ne popustaj-nema ajde samo sad nek spava sa nama jer inace nece shvatati zasto nekad sme a nekad ne. Dakle ili sam ili sa vama. A ako nisi bas strogo resila da mora sam, nece vam nista faliti ni da spava sa vama u sobi na nekoj prostirkici, em ce biti mirniji em srecniji
5. Tako sto ga cim vidis da pocne da se vrpolji da treba da piski/kaki momentalno grabis i vodis u dvoriste. Cim piski/kaki u dvoristu moras da ga hvalis hvalis hvalis da se odusevljavas i nagradis ga nekim keksicem. Nemoj da ocekujes da odmah ukapira ali svakako ne propusti da ga dobro nahvalis i nagradis kad nuzdu obavi napolju
6. E to za vakcine je vet trebalo da ti kaze, ja se ne secam kako to tacno ide pa nek ti to neko drugi napise. Nije preporucljivo da se zimi kupa jer moze da se razboli.
Postavi slicicu kucova![]()