EGYPTIAN CAT
Domaćin
- Poruka
- 3.869
Da, da bas to kao epruveta. Pas je prava maza i dobrica tako da s tim necu imati problemaKazi mi samo sta mislis za sta da trazim da mi urade-bakterije, gljivice ili nesto trece?
Mislim da je MM u pravu sto se tice logicne procedure analize i sigurno je strucnija od mene.
E, sad, ne znam tacno kako se u laboratoriji odredjuje koje analize treba da se rade kada je muski polni organ u pitanju. Pretpostavljam da postoji neka sema, a znam da se neke bakterije i gljivice mogu javiti na raznim mestima.
Iskreno, ja bih uzela bris, odnela ga u laboratoriju u koju zelim (moj vet je nosio jedan bris macke u laboratoriju "Jevremovac"), rekla da je bris sa muskog polnog organa i pitala za predlog analiza. Ako ne moram, ne bih mnogo detaljisala, mada bi ih pitanje verovatno malo slognulo, sto bih prezivela za dobrobit vaznije stvari

U krajnjoj liniji, uvek mozes reci da te je poslao vet, a laboratoriji je svakako stalo da uradi analizu i uzme pare. Nemam to iskustvo ni sa zivotinjama ni sa ljudima, pa bih morala da improvizujem, ali mogu da pokusam da saznam neko strucnije misljenje, ako hoces. Pitacu otvoreno, pa sta bude...

Ili nazvati laboratoriju, reci...znate moj decko, muz...ovo, ono... sta treba od analiza da uradim. I to je jedna od mogucnosti. Mastovitih, rekla bih...