_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Da li je opasno ako psu iz penisa izlazi zuckasto zelenkasti sekret? Ne stalno, ali vidim ponekad. U pitanju je pas lutalica a ja nikad nisam imala muzjake pa ne znam jel to znak bolesti ili je normalno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam problem zbog Leinog ponasanja!
Naime, kada se sretne sa nekim psom ili taj pas pridje meni ona rezi na njega, to je radila i ranije, ali je to bilo samo ako ona stoji pored mene, znaci mislim da je to ljubomora jer to neradi ako je neki pas slobodan pa mu pridje!
Ja ne znam gde gresim, jer cak i sa psima sa kojima se igrala u parku pre teranja to radi, u kuci je sa Snupijem i Ogijem normalna!
Ne znam kako da je oducim od toga, a opet to ne radi svim psima, samo nekim!!!
E da ima i jedan pekinezer koga ona ne voli, jednom dok se igrala sa drugom zenkom-tad je bila stene, taj pekinezer je napao tu zenku i Lea je pocela da je brani, bez napada na njega vec je samo nju terala od njega, i od tada kad god ga vidi rezi na njega al ne napada!
Da li je opasno ako psu iz penisa izlazi zuckasto zelenkasti sekret? Ne stalno, ali vidim ponekad. U pitanju je pas lutalica a ja nikad nisam imala muzjake pa ne znam jel to znak bolesti ili je normalno?
Psa sam imala jako davno i vrlo kratko. Na napustenim psima sam primecivala ovaj simptom koji pominjes. Nisam pitala veta, ali pretpostavljam da pojava nije ok, mada bi neko ko ima psa-muzjaka i bio je u slicnom problemu, sigurno mogao bolje da odgovori.
Da imam psa koji ima sekret koji pominjes, pomislila bih da je infekcija i vodila ga kod veta da proverim.
Jel ima sanse da mu ja uzmem bris odatle onim obicnim stapicem za grlo pa da odnesem u neku laboratoriju da vide sta je? Nemam bas mogucnost da ga vodim kod veta
![]()
Vec sam ja uzimala jednoj zenku uzorak sa gnojne rane na sapi i nosila u Konzilijum, Nema sanse da se osteti jer preko ima onu plastiku u koju se bris stavi kad se uzme.
Samo me zanima jel se tako uzima taj bris, stapicem za bris ili nekako drugacije?
Koliko je tesko odrzavati engleskog buldoga?Citao sam po netu da je osetljiv,da mora posebnu hranu da jede,da prima razne vakcine...kao da je od zlata hmmph Meni sutra stize stene kupio sam ga danas
Koliko je tesko odrzavati engleskog buldoga?Citao sam po netu da je osetljiv,da mora posebnu hranu da jede,da prima razne vakcine...kao da je od zlata hmmph Meni sutra stize stene kupio sam ga danas
Jel ima sanse da mu ja uzmem bris odatle onim obicnim stapicem za grlo pa da odnesem u neku laboratoriju da vide sta je? Nemam bas mogucnost da ga vodim kod veta
![]()
pas kao i svaki drugi...sta moze da mu bude ako ga cuvam i redovno vakcinisem
Kad god sam gledala ili je na meni radjen bris, uzimao se stapicem koji pominjes, a koji je u nekoj pl. epruveti, zar ne ? Osim koznih inf. gde se koza zagrebe da bi se uzorak stavio na jedno stakalce, pretpostavljam preklopio drugim i pogledao pod mikroskopom. Mislim da ti je ideja ok, samo ako ti pas dozvoli akciju.
Javi da li si uspela i kakvi su rezultati. Bas me interesuje.
Imam problem sa mackom.... Star je 3 meseca, odbija hranu, povraca nesto svetlo zeleno providno, nosim ga veterinaru svaki dan kaze da je to neki virus koji vlada medj mackama, daju mu infuziju, i neke anitbiotike, ali jos uvek nece da jede i vidim da mrsavi polako.
Sta mogu biti simpotmi? Hoce li uginuti?
Da, da bas to kao epruveta. Pas je prava maza i dobrica tako da s tim necu imati problemaKazi mi samo sta mislis za sta da trazim da mi urade-bakterije, gljivice ili nesto trece?
Simptome si navela sama ali da ne davim sa tim. Ako vet kaže da je virus, možeš samo da se nadaš da će da se oporavi. Ne očekuj još neko vreme da će jesti, bitno je da kroz infuziju dobija sve što mu treba. I držim vam palčeve da ozdravite. (Iskrena da budem, moj pas je pre nekog vremena bio skoro na umoru, sad je hvala bogu dobro ali sam se ja nagutala gomile lexića da bih to preživela i ostala pribrana, znam kako ti je.)