Mackic
Iskusan
- Poruka
- 5.350
Ja mislim da jeste. Bolje sacekaj da napuni dva meseca, tako ce biti lakse i tebi i njemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E hitno je, treba da idemo na plac, ide i Lea, ali i ako joj dam 2 klometola ona u kolima povrati, konstatovana joj je morska bolest i postoji lek, ali ne znam kako se zove, jel može pomoć??

poshto ne putujem 

Da nisu Dramamine? Ja sam ih pila kao klinka pred svako putovanje. Ne znam šta su po hemijskom sastavu ali po dejstvu su na istu foru kao Klometol. Proveri u apoteci, farmaceuti znaju te stvari ili, na kraju krajeva, mogu da pročitaju uputstvo.
Moras da ga drzis u karantinu dok ne primi revakcinu.A to je sa 3 meseca.Nemoj da se zezas moze da ti se razboli pas i da ugine.

, a kod kuce imam dve macke (jedna je ona sa stafilokokama), buve koje treba da potamanim, brdo drugih obaveza, ma sestro slatka u ludilu sam od svega...
Ali `ajde, za pocetak, pomozi mi sa idejom sta bi moglo da pomogne da se ovaj malisa dovede u red pa cu onda korak po korak... Naravno, svi koji imaju neki predlog, iskustvo, savet...dobro su dosli u diskusiji 
i dodacu jos samo jedno jaoooooj.... 
. Stvarno zlata vredis jer kad ne znam sta cu, toliko mi znaci da me ili opovrgnes ili posavetujes...

.
.
?) i dva vetova maceta (ubacena njemu) u amanet da brinem o njima, posto to, ocigledno, predano radim..
.
? Tanja ili nekako drugacije 

. 

Dobar dan svima,imam Kvkasca starog 3 mj,i muci me jedan problem,posto bude sa nama u stanu,cim se neko priblizi ili ga podraga on piska,znaci izvodim ga redovno i ne vrsi nuzdu u stanu ali se zna desiti da nekad preko noci i po 5 puta izvrsi malu nuzdu,
Hvala svima i pozdrav iz Banja Luke.

Od kad do kad stenetu rastu zubici?
Naime zeleo bih da utvrdim starost mojom azri,a primetio sam da nema zubice tj. da tek rastu pa ako bih po tome mogao znati koliko je stara?
Azra je imala gliste i ociscena je od njih pre nekih 5-6 dana i posle toga ih nisam primetio,pa da li neko zna koliko vremena treba da prodje od ciscenja do primanja vakcine protiv stenecaka?