Pitajte u vezi zdravlja

Ево једног поста везано за паразите:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5513286&postcount=1878

Спомињу се следеће таблете:

Cestal, Drontal и треба проверити у вет. апотеци колико се даје и да ли је за мало маче.

Oвде се још спомиње паста:

http://forum.krstarica.com/threads/94077

Ја сам користила ову пасту и одлична је! Давала сам је малим мачићима без проблема. Јесте мало скупља, има је у пет шоповима али вреди и остаје ти за касније, јер им треба поновити чишћење.

http://www.ljubimac.hr/index.php?pa...e&product_id=1371&option=com_phpshop&Itemid=4

sve je to super,samo mojne da ih hranis salamama tako ti svega...
ne pravi se hrana za machke da je machke ne bi jele nego da bi je jele

Pa cime mogu da ih hranim? Nisam bas u situaciji da im non-stop kupujem hranu, sem one tvrde, kao keksice. Ima li neki dobar sajt sa informacijama o macama? I pre ove dvojice sam imao jos jednog macora (Milorada), ali su ga cesto napadali krupniji macori iz komsiluka i odjednom je samo nestao. Bojim se da su ga ti macori negde dovatili, ali volim da mislim da je otisao za nekom macom:D. Sad sam uzeo 2 kako bi se medjusobno stitili i za sada to funkcionise, oterali su jednog macora (bio je dosta stariji od njih).

Ako kupim stene bez papira sad (da me izadje jeftinije) kako da ih izvadim posle dva,tri meseca?Sta mi sve treba?

Nikako. Možeš da ga odvedeš na ocenjivanje ovako ali tek njegovi štenci mogu da dobiju papire. Inače, sama cena psa je još i najmanji trošak i problem. Dobro razmisli, ako ti je skupo štene, hoćeš li imati sutra čime da ga hraniš? Koliko se sećam, hoćeš a uzmeš staforda? Moj mešanac pekinezera jede granule od 500 din/kg pa ti vidi!

Mimi`s mom, hvala na odgovoru vezano za buve i stafilokoke :heart:.

Trenutno smo zavrsili sa injekcijama i pauziramo dve nedelje. U medjuvremenu cu krenuti sa flitanjem stana protiv buva, ali me brine jedno. Prijateljica koja ima i voli zivotinje, ostro me je kritikovala zato sto mace nisam odvela kod dermatologa na Veterinarskom fakultetu. Kaze da su sjajni i da odlicno rade svoj posao jer su specijalizovani za to.

Ima li neko ikakva iskustva sa dermatolozima na Vet, fakultetu, jer ja zaista nemam, a mozda bih stvarno trebala tamo da odvedem mace kada je problem sa kozom u pitanju :eek: ?

P.S. Draga Mimi`s mom, nadam se da je stomacni grip prosao i da si bolje :cmok:

Mimi`s mom, hvala na odgovoru vezano za buve i stafilokoke :heart:.

Trenutno smo zavrsili sa injekcijama i pauziramo dve nedelje. U medjuvremenu cu krenuti sa flitanjem stana protiv buva, ali me brine jedno. Prijateljica koja ima i voli zivotinje, ostro me je kritikovala zato sto mace nisam odvela kod dermatologa na Veterinarskom fakultetu. Kaze da su sjajni i da odlicno rade svoj posao jer su specijalizovani za to.

Ima li neko ikakva iskustva sa dermatolozima na Vet, fakultetu, jer ja zaista nemam, a mozda bih stvarno trebala tamo da odvedem mace kada je problem sa kozom u pitanju :eek: ?

P.S. Draga Mimi`s mom, nadam se da je stomacni grip prosao i da si bolje :cmok:

Uh, morala sam ceo post da iskopiram, da još malo gledam kako me neko hvali. :rumenko:

Ns faxu su stvarno stručni, ranije su utorkom popodne radili prof. Popović i njegova asistentkinja, ne sećam se njenog imena, nažalost. O njima sve najbolje. :ok:

Juce i danas sam je vodila u setnju i primetila dok je vrsila nuzdu, uz kaku je bilo sluzne tecnosti. Po koja kap ali i oko feces-a, ne znam kako bih objasnila bolje. U izmetu nema glista, ciscena je od parazita pre par nedelja. Moguci uzroci? :neutral:

Back