Astorela
Primećen član
- Poruka
- 872
Srdjane ili neko ko je upucen, kakve su sanse da stenetu ne bude nista ako je udahnulo (nos) popino prase ili neku drugu travku, posto nisam bas sigurna sta je u pitanju? Kijalo je, vise ne kija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srdjane ili neko ko je upucen, kakve su sanse da stenetu ne bude nista ako je udahnulo (nos) popino prase ili neku drugu travku, posto nisam bas sigurna sta je u pitanju? Kijalo je, vise ne kija.
Mozete li mi pomoci u vezi sa mojim psom.Kujica ima 12 godina.Nocas je pocela da povraca.Prvo je imala zatvor, a kada je posle mnogo pokusaja uspela da "ide u WC" izgledalo je kao da je izbacila stolicu sa necim sto izgleda kao vlasi kose (da li to mogu biti paraziti?).Kasnije je prestala sa povracanjem,ali oko analnog otvora je kao nekakava sluz i stalno se napinje da ide u WC?
a nisam mogla takvog da ga ostavim na ulici... 
mimi,ajde pitaj muza....ili ako znas ti mi kazi....
ovo mache sto sam nashla ima ogromne zenice,na svetlu se skupljaju ali malo...i dalje su shire ....ne skupe se kako treba...
pola sata sam pokusavala da provalim dal vidi ili ne...na moje pokrete reaguje ali nekako vrljavo,kao da vidi ali ne bas najbolje....chini mi se da razaznaje samo siluete ili tako nesto......ali snalazi se,samo je miran mnogo,valjda zato sto ne vidi lepo.....
sta da radim? jel znas sta to moze da bude.....?
nemam kintu za veta sad jos i za njega....a nisam mogla takvog da ga ostavim na ulici...
![]()
zdravo, treba mi pomoc oko kuce. Imam bobtejla starog 4,5 meseca. Jos kada sam ga kupila ima izrazito crvene krmelje i dlaka oko ociju mu je crvena. U veterinarskoj apoteci su mi dali vezemycin, ali su mu se pojavile ranice, pa sam prestala da mu stavljam.
eee,da jos jedan bitan simptom...okice mu idu levo-desno...onako brzi sitni pokreti...kada gleda u nesto...jel to to?
Imam macku staru 9 godina (mozda 10, mozda 8).Nikada nije imala nikakve zdravstvene probleme.
Od pre par meseci, kad sklopi oci pa ih otvori, vidim neku belu 'skramu' koja lici na kapak i koja se polako povlaci za pravim kapkom. Mogu da okacim fotku, kad je uhvatim.
Zanima me sta bi to moglo da bude, da li je opasno i da li je izlecivo? Ne bih volela da oslepi pod stare dane.
imam jedan problem sa mojom kucom, pa ako neko ima saveti ili slicnu situaciju neka mi pomogne,
u pitanju je zenka zlatni retriver 5 godina stara, juce smo bili na livadi trcala je za lopticom kao i uvek, i odjednom kad je naglo potrcala zacvilela je, od tada se normalno ponasala vesela je samo sto izbegava da poskoci i da stoji na dve noge ko da je boli. odvela sam je kod veterinara i kaze da je moguce da ima problem sa kukovima i pitao me je da li je dobijala dovoljno kalcijuma dok je bila mala, ja znam da jeste i da sam joj davala sve vitamine preko tableta i preko hrane, ali opet kad mi je postavio to pitanje pocela sam da sumnjam jer je to bilo davno ali opet znam da sam dobro brinula o njoj. on ju je pogledao sa nogama je sve ok ali kad je pipnuo mesto kod kuka blago je zacvilila. treba da ide na snimanje za nedelju dana, mene zanima da li je moguce da se dobro uganula, ili da li neko ima slicnu situaciju ili savet? da nije suvise mlada da ima problem sa kukovima?
unapred hvala