Sara_
Ističe se
- Poruka
- 2.348
I moj Gizmo je oduvek kijao kad gleda uvis, mozda je to stvar anatomije, on ima predgriz (tebi valjda ne moram da objasnjavam da je to produzenje donje ili u njegovom slucaju skracenje gornje vilice). i ja sam svasta procitala i jedva sam se navikla da ne upadam u hipohondricne faze svaki put kad procitam nesto novo. Lizanje je verovatno neki zaostatak od lazne trudnoce tako da ni oko toga nemas neki preteran razlog za sekiraciju. A sto je ne bi pod skalpel, kao alternativa ti ako proces odmakne ostaje eutanazija. Moj ti je predlog da je pratite, mozda ne bi ni bilo zgoreg da joj povremeno prekontrolisete krv, i ljudi u nekim godinama pocnu svaki cas da trce kod lekara, pa ako nesto i krene, onda da odlucis da li ces je pod noz, da je uspavas ili da pustis da se pati. Nazalost, te tri opcije su u igri kad dodje dotle. Kazem, nadam se najiskrenije da nece, znam kako bi to bilo, i ovaj moj ima 13 godina, ali opet, malo sam zbog svojih licnih zdravstvenih problema postala pesimista, ne zameri. Vise u smislu, ocekuj najgore (budi spreman)-nadaj se najboljem (nije iskljuceno).
Bilo bi lepo kad bi se neko strucniji od mene pojavio povremeno i ostavio poneki komentar. Jeste, Nut, na tebe mislim. Sta je to, bacis kosku pa se izgubis negde?! A da znas samo kako si nam nedostajala...
Sara takodje ima predgriz, mozda je u tome kljuc. Hipohondar sam kad je ona u pitanju. Ne znam mimi ali ne bih da je stavim pod noz, ma previse je prezivela kako jeste, a pratim je naravno, svaki dan opipavam od njuske do sapa. Strasno koliko je bila zapostavljena, i niko ni bivsa vet ne moze da mi kaze tacan uzrok zasto ne moze da ima stence i zasto nije na vreme sterilisana, vec pretpostavljam da je najverovatniji uzrok izlaganje hladnoci. Ali eto, zao mi je da je mucim sterilizacijom u ovom dobu a ipak verujem da joj to nece skratiti vek.
Sto se tice tebe, ne daj se. Procitala sam o tome i drzim ti fige u srcu da ce sve biti uredu.