ria&tuborg
Aktivan član
- Poruka
- 1.566

T&T SUPER!!!!!!!!!!!!!
Izmazi kucu za nas!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cula sam da mokraca psa moze da se prebrise nekim uljem da se ne bi osecala!!!Koje je to ulje?
sastav pivskog kvasca u prahu:suva materija: 94,7/100gr, proteini 56.43/100gr, ugljeni hidrati 27.56/100gr masti 3.77/100gr,
vitamini B1, B2,B6
mineralne materije : fosfor, magnezijumGvozdje
oligo elementi :cink
ja ne znam shta se dogadja mom hrchku....jednom je cvileo/skichao, shta god i izgledalo je kao da je mrtav, ali je posle sve bilo normalno...i onda se opet desilo da ispushta takve zvuke kada mu je dodirnuta njushkica. sada stalno cheshka ushi, i ushi su mu bele, tj, kao da ima neshto belo na ushima, ili da nema dlaku tu....=/
e ljudi, htela bi da vas pitam nesto: pre mesec dana se Dzipsiju pojavilo nesto kao osip. To je i pre imao, nestane, pa se opet pojavi i tako...ali pre mesec dana se pojavilo i nikako da prodje...jedna zena mi je rekla da namezem daktanol mast na to, medjutim nije proslo..ne deluje mi da mu smeta, ponekad lize to mesto, ali to je to, nit ga svrbi nit ga boli...mi smo prvo pomislili da je alergija na neku travu, ali se to pojavilo i sad tokom zime...evo je slika pa bi vas zamolila da mi kazete o cemu se radi i cime to mogu da tretiram
![]()