jovami
Obećava
- Poruka
- 54
Strasno mi je zao.Jadna kuca.Da li se zna sta ke konacno bio uzrok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada je pre 4 godine nestao moj mačor Gvozden (sada već preimenovan u Gvozden Prvi pošo čuvamo već Gvozdena Trećeg) prvo smo mislili da je opet u nekoj od svojuh velikih švaleracija, pošto je imao takav običaj. Ali kad ga ni posle nedelju dana nije bilo, shvatili smo da nije bas tako. Ja sam i dalje poput noja zabijala glavu u pesam kao sve je u redu sada ce da dodje i tako sam mogla da funkcionisšem Posle par meseci sam čula dase ga ubili neki golubari i tadsa sam načisto pukla. Iz tog stanja sam se izvukla opet ignorisanjem te činjenice tako da i sada kad pomislim ma Gvozdena i ddalje mislim da negde jurca možda baš za miševima ili nekim macama, pa makar na nebu.
Imam jedno pitanje. Imam zenkicu maltezera staru 13 meseci dala samo joj 1/2 cestala, i ona je u toku dana povracala 5 puta, da li je to reakcija na tabletu ili nesto drugo? to se dogodilo jos jednom kada je bila stene i dobila prozinon protiv parazita.
imam pitanje : moj pas mi neshta kaslje , ali kao kada se coveku neshta zabode u grlo ?
shta moze biti ?
pre mesec i po dana moj pas je imao operaciju, uklonili su joj dva tumora dojke i koliko se ja secam kako mi je doktor rekao i matericu i jajnike, dok me mama ubedjuje da su joj odstranili samo matericu. meni to nesto nije logicno, valjda, ako joj se vadi ono sto je rizicno, verovatno ce da izvade sve. jesam li u pravu?
inace, ona je sad odlicno, kao da su joj promenili baterije, a imala je poprilicno tesku operaciju, sredjivali su joj i zube, sve je trajalo skoro tri sata..
Imam pitanje. Ukoliko psi duže vremena jedu živo meso, i to samo jednom u nekoliko dana odnosno glodju kosti, pri tom se ne izvode napolje, žive u stanu bukvalno zatvoreni, bez ikakve higijene da li su opasni po ljude ukoliko se puste napolje?
mimi's mom, hvala na odgovoru. inace ona je od jutros super, valjda samo ima malo osetljiviji stomacic.