aom_nut

Hvala na odgovoru...Nisi me izgrdila ila ja to prosto nevidim tako,trazila sam savet

...Moram da napomenem da su njemu ushi nakon kupiranja lepo zarasle i nije bilo problema,nikakvih...Zapravo sa ushima je nastao problem ovako...
MAli svrab je postojao i ja sam ga odvela kod veta i on je rekao nije nishta...
Sledeci put muz ga je odveo zbog nekih bubuljica kod veta i on je terapiju utvrdio "na oko" i rekao koprivnjaca...Ali to je bila alergija na salame (konzervans)...Mi smo inace pracke drzali najduze 3-4 dana,sigurna sam da nije bilo potparenja jer smo zaista vodili racuna o tome...
I tada veterinar (kada je "oko terapiju") da psu neke tri injekcije (neznam koje,muz je bio tamo)...Taj dan pas nije imao zavoj,zapravo taj dan uvece sam mu i stavila zavoj poshto smo pravili pauze od 3-4 sata...Ushi samo sto nisu bile perfekcija,kad ono medjutim,ziva ranana spoljnjem delu skoljke...Da pri tome ja nisam mogla ni da naslutim da me ceka rana jer znakova krvi na zavju nigde nije bilo,tragova ceshanja ili neceg slicno (u to sam sigurna)...
I od tada problemi...Ranu smo bivacinom zalecili videcete sliku...
A imamo privatnu laboratoriju, hocu to da odradim sama jer bi vet pnovo uradoio "na oko" uvid a znajuci sebe ja nebi umela da mu se suprodstavim...
Da u pitanju je Nemacka Doga,Ushi su mu kupirane sa 4 meseca (malo kasno),sad ima tacno godinu dana i da josh jednom objasnim nakon kupiranja 7 dana rana je zarasla i sve je bilo apsolutno OK,sve sto se dogodilo bilo je nakon mesec ipo,dva meseca...
Shto se tice korekcije informishem se shto vishe mogu,nije mi problem novac ukoliko je upitanju strucnost...Dosta ljudi me je uputilo kod nekog coveka koji se nalazi kod Beograda...Pa da udvrdim shta je sa ushima i da ih izlecim pa korekcija...
Evo i slika (bolje nemam) ako neshto protumacite kometarishite...Samo da dodam da je svrab pracen i ruznim mirisom iz duplje...
Rana sa spoljne strane izlecena bivacinom..
A evo i duzine ushiju
Molim za odgovor...ako neshto mozete da vidite sa slika....Hvala unapred...