DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Mili:Веруј ми, она није нимало глупа, тако да не мораш да јој поједностављујеш.
Nisam ni rekao da jeste, ali kružio si ko kiša oko kragujevca umesto da kažeš 1/8 tablete i ćaos.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mili:Веруј ми, она није нимало глупа, тако да не мораш да јој поједностављујеш.
pa zar je bitno kako se sta kaze?DOC HOLLIDAY:Nisam ni rekao da jeste, ali kružio si ko kiša oko kragujevca umesto da kažeš 1/8 tablete i ćaos.
DOC HOLLIDAY:Nisam ni rekao da jeste, ali kružio si ko kiša oko kragujevca umesto da kažeš 1/8 tablete i ćaos.
black_flower:hvala puno!!!
samo...s obzirom da ima 3 uskoro 4 dana...koju tableticu i koliko od nje da mu dam? i kako?...u mleko da je stavim ili...?
tnx unapred![]()
black_flower:ufff...dosadna sam al moram jos jedno pitanjce...i nemojte da se smejete jer ja stvarno ne znam..... jesu li macije gliste prenosive na ljude.... cuvam jednu malu devojcicu koja pre nego sto stignes i da vidiis trpa prstice u usta a voli da dotakne mace.
DOC HOLLIDAY:pa reši se mačke dok čuvaš dete.
DOC HOLLIDAY:pa ili mačka ili dete,
šta ja znam veži mačku za neko drvo kao npr. psa.
nepuštaj mačku u kuću kad je dete tamo,
a kad je napolju teraj mačku od njega.
i nije tako teško.
black_flower:hvala mackic
samo,...mache ima 4 dana i ne sme mu se davati nista protiv parazita jos bar 2 nedelje, sto i nije strasno za njega jer se nece jos dve nedelje ni razviti...al sam se brinula za malecku rodjaku.
PLS HEEELP!!!! od svog piskaranja niko nije video glavni problemcic koji imam...a to je da maca vec 2 dana skoro 3 ustvari, ne kaki...masiram je stalno, pije zamenu za mamino mleko...uffff.... stvarno ne znam sta vise da radim....![]()
![]()
a van toga deluje snazno i super napreduje
ali tiba je sve veca i veca
![]()
![]()
pomagajte pls!!!
hvala unapred , svaki savet je dobro dosao!!!
_Look_Of_Expectancy_:Napisala je da nema para za veterinara.
Mackic:Probaj malo da nakvasis neki peskiric ili krpicu toplom vodom pa je onda time masiraj.
Mackic:E super, drago mi je da je maci dobro.![]()
![]()
I samo da dodam da sam ja zenskog pola.![]()
Mackic:E super, drago mi je da je maci dobro.![]()
![]()
I samo da dodam da sam ja zenskog pola.![]()