CRNIKOTAO
Početnik
- Poruka
- 11
Sta?To je normalno?Pa ja sam se doselila iz Budve pa mi je sve novo a Futog je selo pa predpostavljam da je to normalno.Hwala na odgoworu ali i ja dalje ne mogu da verujem da je to normalno?
Thanks
Thanks
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li si razmišljala o jazavičaru?Sanddra:Hvala CRNIKOTAO na odgovoru,svaka pomoc je dobrodoslaAli oni su ipak na zalost preveliki za moje mogucnosti,s obzirom da zivim u manjem stanu...
mačorčić CULE :):LJUDI, HITNO JE!!!!
MOLIM VAS DA MI POMOGNETE ŠTO PRE VEČERAS, NOĆAS....TREBA MI HITNO KONTAKT TELEFON NAŠEG VETERINARA SRDJANA IZ NOVOG SADA, POŠTO JE MOJOJ POZNANICI IZ NOVOG SADA POTREBAN ZBOG NJENOG MAČORA KOJI JE TRENUTNO U KRITIČNOM STANJU!!!
MOLIM MILI, ILI BILO KOGA DA MI POŠALJE NA LIČNU PORUKU ILI NA EMAIL stefanovic@sbb.co.yu
Ksenija.![]()
DOC HOLLIDAY:dao bih ja odgovarajući savet čak i broj telefona ali........
imam osećaj da neće proći najbolje, tako da ..........
Srdjan_NS:Ako si strucan da das savet onda slobodno daj svoj broj telefona.Nisam ja vlasnik ovog podforuma.
Mili:Смехић, пошто ти нико није одговорио за таблетицу за глисте, треба да даш пола од четвртине те таблете. Значи, целу таблету поделиш на 4 дела, узмеш тај један делић и њега поделиш на 2 дела и онда даш мачету, пошто је јако мало, а таблете су јаке. То понови за 10 дана.
DOC HOLLIDAY:da dam rešenje ovog KOMPLIKOVANOG matematočkog problema.