Milan91
Početnik
- Poruka
- 33
Evo da pitam i ja nesto,danas nisam bio pre podne u kuci kada sam se vratio zatekao sam svog papagaja da nesto drzi nogu onako u visu,ja rek'o nije nista posto to nekad radi,ali ja primetim da on ne spusta,kad je krenuo da silazi na donji "sprat" po hranu ja sam video da se jadan toliko muci i vidim da ga boli nogica.Evo on i dalje ne moze da stane i stalno je drzi u visu,juce je bio normalan a i jutros kad sam ustao.Rekla mi je sestra da je bila neka mala klinka kod mene i izgleda ga mucila,i on se povredio.Mislim da se ne bi povredio da nije toliko plasljiv,dobio sam ovog papagaja pre jedno 4 meseca od komsinice,jer ona ima novog a nije znala sta ce sa ovim.Njega je imala 3 godine ali ona ga uopste nije pazila i posvecivala mu vreme,uvek ga je pokrivala i drala se na njega,i on je sad toliko naplasen.Kad ga je donela on nije znao gde se nalazi,onda nije smeo da jede koliko se plasio,cim pridjem kavezu on bi da pobegne bilo gde.Ali malo se sad odomacio i malo je manji taj strah,ali ga on i dalje ima ako stavim prst na kavez on pobegne.Posto sam primetio da nekad u kavezu krene da mase krilima,mislio da mozda zeli da izadje malo da leti(jer ga komsinica nikad nije pustala) i otvorio sam mu vratanca i ostavio vratanca su bila otvorena 3h i on je samo 2 puta izvirio glavu i vratio se i uopste nije hteo da izadje.Posto moja sestra bi htela da uzme jednog novog i mladog,mi smo hteli da vratimo ovog komsinici ali ona ne zna gde ce sa njim a i mi,da li ima negde gde bih mogao da ga poklonim,ovako je mnogo sladak i prosto mi je zao da ga nekom poklonim koliko je vec tu navikao sam se dosta na njega,postao je kao clan porodice.I da da li mislis da ga vodim kod veterinara ili ce mu proci ovo oko noge,evo sad ga gledam kako se muci jedva se popne posto ne moze da stane na nogu on sve mase krilima plasi se da ne padne.