Modesty_MNE
Obećava
- Poruka
- 73
@Valeri: Pa kako cu znati da su se ochistili skroz?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Valeri: Pa kako cu znati da su se ochistili skroz?
Ukini kaodiar dok daješ antibiotik, resorbovaće pre njega nego otrove. Dovoljan je jogurt uz antibiotike. Nadam se da im gliste nisu oborile imunitet toliko da su fasovali i nešto ozbiljnije.![]()
Razumijem, ali ova dva starija maceta su katastrofa, oci su im upaljene, sline, kijaju, kaslju, grokcu, guse se, malaksali su...povremeno imaju visoku temperaturu...sta jos da dodam na ovo...Modesty, toxoplazmoza je veoma specifična.. može se definitivno utvrditi samo analizom krvi mačeta.. često je i zamaskirana i ne može se videti..
Klindamicin je veoma jak antibiotik, a zna da utiče i štetno na bubrege (info od nefrologa), rizično je davati ga na svoju ruku mačićima.
Razumijem, ali ova dva starija maceta su katastrofa, oci su im upaljene, sline, kijaju, kaslju, grokcu, guse se, malaksali su...povremeno imaju visoku temperaturu...sta jos da dodam na ovo....... Ja nemam dobrog veterinara u okolini, ne znam sta da radim...sa ovom veterinarkom iz Br se sve dogovaram preko telefona, a sta vrijedi to kad ona ne vidi sta se njima u stvari desava...strah me je...ova dva starija su sve gore i gore...
Ja mislim da je mojima u pitanju toksoplazmoza, gledala sam na netu i podudara se sweNabavila sam Klindamicin i pocela sam da im ga dajem...ako za 3 dana ne budu bolje, prestacu
Ne znam sta da radim vise, ocajna sam...Ako imate jos neki savjet bila bih jako zahvalna...
PS:ne mogu da pronadjem koliko dugo je aktivna u kaki, radi eventualnog prosijavanja i koristenja istog pijeska...???
Zovi veta, vidi sa njim da li da mu daješ neki antibiotski sirup, da je samo virus, dosad bi verovatno prošlo.
Treba napraviti razliku izmedju proliva i meke stolice...proliv je bas vodnjikav i vise puta dnevno...ako je to daji mu pomalo dehidrata, zamijeni mlijeko jogurtom i probaj sa 'Kaodiar S'-om, to je dobro za stomak macica![]()