gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
ždamo mai stegli, torima
a ždamo je jednostavno takav
a ždamo je jednostavno takav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ciscen je samo kao mali koliko znam. Sada gledam njegove slike od pre mozda godinu dana. Tada je bio veci, deblji, sada se nekako slepio.
Problem je sto on nikako nece da popije tablete. Nema sanse da mu se da na silu. Jel moze injekcije da mu se daju? Da znam da ga ne vodim kod veterinara za dzabe.
Kod nas veterinari samo kazu dajte mu to i to. Jednom sam lepo objasnio da on jednostavno ne moze da primi, a oni mi kazu "sta da ti ja radim". Tako da nece oni da daju. Moram da pitam za injekcije. Svakako cu ga voditi. Hvala svima.
Ako su crevni paraziti a neće lek, rešenja ima. Stavite macana u zatvoren prostor,dajte mu samo vodu i držite ga tamo dva dana. Nakon toga poješće svaku hranu sve sa lekom i tražiće još!
Kasno je sada za kastriranje. Navikao je da jurca napolje. Vise se i ne mazi toliko, samo dolazi da jede i da spavaZalosno bi bilo da ne juri macke, a vec je napravio jedno dete
![]()
..cao..ja imam malu macu koju sam dobila od Drugarice..neznam dali je vakcinisala...a moja maca...povraca ovo je drugi dan..a povraca 2x i 1x u toku dana..Sta to znaci..?