Kaja Halliwell
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
Nasli samo macu na ulici samu, staru oko 3 nedelje. Uzeli smo je kako bi smo je hranili i udomili. posle 2 sata od kako smo je uveli u kucu dali smo joj razblazeno kravlje mleko i jela je malo. onda smo uzeli whiskas junior, dali joj, i pocela je halapljivo da jede. medjutim, nakon 20 sekundi pocela je kao da kija, odnosno da se gusi. Tad krece panika, vadio sam joj hranu tako sto sam joj sisao iz usta jer su joj usta jako mala, izvadio sam malu kolicinu ali ona je i dalje otezano disala a onda je pocela da joj ide pena i na nos i na usta... odmah sam je odve do veterinara. na putu do veterinara sve je teze disala. i pena je i dalje izlazila... Kad smo stigli, pola sata od pocetka svega toga samo sto nije umrla... veterinar je odmah pomislio na alergiju odnosno trovanje hranom i zadklucio da je u pitanju anafilakticki sok. dao joj je tri inekcije i smirila se odmah... medjutim posle spavanja od 5 sati kada smo joj dali malo mleka sve je opet pocelo iznova....
sad je kod drugog veterinara, ima temperaturu 35C...
Molim vas ako imate slicna iskustva recite sta je u pitanju... Veterinari kod kojih sam je vodio ne znaju kako da joj pomognu....
i da, inekcije koje je primila prvi put su: dve doze dexavet i jedna doza antropin...
Nemam bas iskustva sa tim,kako sam zakljucila iz ovog teksta mozda je tvoja maca alergicna na laktozu u mleku.Izvini nisam ti bas puno pomogla i da samo da ti kazem da whiskas kako sam bas ovde na ovom forumu cula stvara zavisnost!Javi nam kako je maca.