pa da,delimo misljenje.....imala sam vec jedno mace sa unutrasnjim krvarenjem,i veterinar nije mogao nista da uradi.........tako da,verujem da bi i sa ovim svakako bio isti slucaj.......i ja se nadam......hocu,hvala ti......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Do sad smo imala dva put macice i nismo imali nikakav problem a sad ovo...srce mi se cepa...gledam ih i ne znam sta da uradim...

hm,dogodila se nezgoda,i mace je zavrsilo pricepljeno kapijom.........sada pada na desnu stranu,disanje se menja u rasponu od gotovo neprimentnog do ubrzanog......tiho je,tek ponekad majuce........macka ne zeli da mu se priblizava,rezi na njega,tako da prepostavljam da to znaci da ce uskoro uginuti.......moji ne zele da mi daju da ga vodim kod veterinara,tvrde da je "samo malo ugnjecen"
ja msm da se bas muci,i samo zelim da mu olaksam nekako,a ne znam kako.......pa me interesuje cisto da li neko mozda zna cime........?
.
Ali je jedna malena ziva...ona koja nije bila bolesna...
tamo kaze vlasnik/ca da se mace oporavilo od dijareje nakon streptomicina... :| da li je to moguce?!

((((samo da vas obavestim-mace je uginulo u subotu,iako sam u petak bila ubedjena da ce biti i ziv i zdrav.
Nisam bila kod kuce,i nisu hteli da mi kvare odsustvo,ali covek sazna jednom.
Bas mi je ovo tesko palo
baš mi je krivo...Vodi ga, ako ikako možeš, u utorak na vet. faks kod prof. Popovića. Ne kažeš ništa, da li se češe? Ima li krasticu? Da nije nekako uspeo da "iščačka" neki od pigmenata koje ti koristiš?