Valeria
Elita
- Poruka
- 20.300
Skoro svi vetovi imaju i broj mobilnog i dostupni su i nedeljom, u skoro svakom oglasu je tako. Probaj da nazoveš nekog dežurnog, ako dosta krvari, bolje što pre da se sanira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema krasticu niti se cese,izgleda kao da mu nista ne smeta![]()
Aceton se brzo susi. Ja bih probala njime i drzala joj tu sapu dok se ne prosusi. Ne znam da li je otrovan, ali svakako ne treba da ga lize.
Bio je neki roze-ljubicast. Skinut je acetonom, pa dobro isparno vodom. Kako se samo Duda, mukica moja, otimala. Svasta sam cuo i video da deca rade zivotinjama prilikom igre (strasno) ali da debilka od 24 godine macki lakira nokte e to nisam video nikad. Stoka!
Bio je neki roze-ljubicast. Skinut je acetonom, pa dobro isparno vodom. Kako se samo Duda, mukica moja, otimala. Svasta sam cuo i video da deca rade zivotinjama prilikom igre (strasno) ali da debilka od 24 godine macki lakira nokte e to nisam video nikad. Stoka!
Upooooooooooomoooooooooooooc...
Ocajan sam i ne zelim kritike.
Dakle bio sam na nekom razgovoru za posao i ostavio macku (Duda, ruska plava, 6 meseci) sa cimerom, medjutim dosla mu je neka ludaca od drugarice koja je macki nalakirala nokat. Srece njena pa nije bila tu kad sam se vratio inace bi bilo cirkusa. Ocajan sam, Duda se ponasa manje-vise normalno, jedino sto je hiper aktivnija nego obicno, gledam da joj nekako ne dozvolim da lize tu sapu, ali kad tad lizace je, u pitanju je prednja i kao sto znate radi umivanaj cesto je lizu. Majmun od cimera nije odmah oprao vodom, valjda bio zauzet smejanjem sa tom opajdarom, i sada nema sanse da skinem vodom a plasim se da je aceton otrovan za njih. Veta ne mogu da dobijem na telefon, i molim svakog ko moze nekako da mi pomogne da to i ucini. Hvala svima...![]()
eh, da javim, nasla sam vlasnicu psa, pas nije udaren kolima, vilica nije slomljena nego je kujica imala slog, a inace ima 17 godina. vracena je svojoj kuci. kako sam sretna sto je tako ispalo!!!))))))))))
eh, da javim, nasla sam vlasnicu psa, pas nije udaren kolima, vilica nije slomljena nego je kujica imala slog, a inace ima 17 godina. vracena je svojoj kuci. kako sam sretna sto je tako ispalo!!!))))))))))