mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Sa Novacima je problem što su dosta skupi i što ne daju nikakve povoljnosti za lečenje lutalica. Stekla sam iz diskusija ovde, na forumu, utisak da su u Rotu predusretljivi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da sa "Novakom" nećeš promašiti.
Ali, neka kažu Beograđani.![]()
Smeh, bolje ne Novake.
I ja sam loše prošla sa njima kod redovne terapije za epileptičnog mačka, a kada ih je moja drugarica zvala za psa koji se gušio, nisu hteli da dođu "jer nije njihov pacijent". Suviše politika igra ulogu u njihovim gestovima!
Mada, to verovatno zavisi i od toga na kog Novaka naleti ..
Priznajem da nisam najbolje upućena.
Ja sam imala lepai pozitivna iskustva sa njima... ali pre dosta godina.
Zato postoji ovaj Forum![]()
Kažu da su oni stariji Novaci efikasniji.
Daleko od toga da ti nisi upućenanaprotiv, nego imam utisak da i kod istog veta ne prođe svaki pacijent podjednako. Otuda i toliko različitih uisaka...
No ono što se i meni desilo, i toj mojoj drugarici me je navelo da se ipak oglasim .
Sa Novacima je problem što su dosta skupi i što ne daju nikakve povoljnosti za lečenje lutalica. Stekla sam iz diskusija ovde, na forumu, utisak da su u Rotu predusretljivi.
Kada se moj pas iznenada razboleo (zdrav pas koji je sa devet ipo godina prvi put primio bilo kakav lek... ne računam one za proliv), sa deset malo više od godina, odvela sam ga kod veterinara kod koga sam lečila i prethodnog.
Kad mi je, nakon nekoliko dana, rekao da je sve u redu - nisam imala razloga da sumnjam.
Na žalost, nije bilo u redu.
Naš veterinar je otišao na godišnji odmor, pa sam tražila rešenje...
Da ne prepričavam to sad (rastužim se momentalno, jer sam ubeđena da je mogao proživeti lepo još neku godinicu) i sasvim slučajno, ljudi koji se bave psima, upute ma na Novaka i daju mi broj telefona.
Pozvala sam da pitam kad i kako rade, ali je čovek po mom glasu prepoznao da ima još nečega, pitao da li je pas lečen... ja ispričala sve, on me pažljivo i strpljivo saslušao, rekao da uradimo bris ovde, pa da ga tek onda dovedem... Način na koji je vodio taj razgovor, razumevanje koje je ispoljio, logična objašnjenja i uputstva koja mi je dao... ne ukazuju na manjak empatije. Ni prema psu, ni prema meni.
U svakom slučaju, mogu samo da žalim što se sve to nije desilo bar nekoliko dana ranije.
To samo potvrđuje moju teoriju da zavisi - na kog Novaka naletiš.
Žao mi je zbog tvog iskustva sa psom..
Po svim ovim vasim recima, to je jedan jedini vet u nasoj zemlji koji je takav...![]()
Pa nije, samo su najopremljeniji u zemlji. Ima još vetova koji nisu "operisani" od empatije.
To samo potvrđuje moju teoriju da zavisi - na kog Novaka naletiš.
Žao mi je zbog tvog iskustva sa psom..
Ne mislim da su jedina takva ordinacija kod nas. Ja samo nemam snage, volje a ni potrebe da trazim dalje.
Predhodna kerusa je kao sto sam rekla bila kod njih oko 8 godina pacijent. Za to vreme imali dve operacije, sterilisali je u prvoj fazi pyometra, izvukli je bez operacije kod torzije zeludca, izvukli je jednom iz akutnog pankreatita...
Meni leze kao ordinacija sto ne znaci da mora svima.
Tacno tako. Vise puta mi se desilo da prisustvujem kad njihove kolege posalju ili cak i dodju sa psom ili mackom da odrade zajedno neku operaciju jer ovi imaju opremu.
Secam se vizle koja je pojela feder od kreveta. Operisali su zajedno sa kolegom koji je psa poslao kod njih.
Naravno da postoji razlika izmedju matorog Novaka sa bogatim zivotnim i profesionalnim iskustvom i nekog ko ima daleko manje staza i jos uvek gleda samo napred. Ja ih kao ordinaciju i volim zbog tog spoja ambicije i iskustva. Dovoljno dobro znam ja njih a i oni mene (svi zaposleni) tako da mogu da biram kod koga cu.
Ima puno stvari u kojima je Denis jaci od tate
Jos jednom napominjem da u Beogradu sigurno postoje jos jako puno dobrih ordinacija i veterinara.
Denis je hirurg i ortoped, mislim, ako ne najbolji, onda među najboljima kod nas, njegova žena Nikoleta je vrhunski stručnjak iz oblasti ginekologije, Slobodan je neprevaziđen za veštačko osemenjavanje kod keruša, za ostale ne znam, znam samo da su podelili resore, tako da su sve oblasti pokrivene. Denis je, ako se dobro sećam, u Nemačkoj bio na specijalizaciji? Ponavljam, nisam ih lično upoznala, prenosim ono što sam čula od žene kojoj bezgranično verujem a koja se samo silom prilika prebacila kod drugih veterinara, inače bi njena Agata verovatno još poživela.