DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Anestezija se daje u odnosuu na kulazu(Da li ga je merio pre anestezije?)nema tu mala velika kuca vec na vagu pa se meri...Moj pas je sa pet meseci imao oko 25 kg ili vishe (tada je operisan) znaci i on je veci pas...Pa me malo zbunilo i uplashilo ono "dupla daoza"...Jer kad se pretera moze biti jako opasno,stim se ne igra na oko...Zaita mi je drago shto sve ide na bolje!!!
Pa znas kako...nije ga merio...predpostavljam da ima iskustva, i od oka vec moze da proceni...posto se svaki dan srece sa tim, ili drugim psima.
Mladic je jako dobar, pre svega radi to iz ljubavi...a to vidim po tome sto kada zavrsi, kaze " Ako nemate da platite nema veze"...Mislim to se ne desava svaki dan...pri tom ostane po nekad i ceo dan do kasno u noc...( kada je bio slucaj sa tatinom mackom, koju je bukvalno izvukao da ne umre...jer je vec bila gotova...bubrezi...)...
Pri tom, ne znam kako se krecu cene...ali on je tati za operaciju uzeo samo 15 e...+ svo to vreme provedeno tamo...
Imam poverenja u njega, da kucnem u drvo..
Pitala sam kako se psi ponasaju, jer me uvek plasi, kada se desava nesto sto ne bi trebalo...tipa te intervencije, i vet. mi je rekao da moze imati halucinacije 15-ak min. kada se probudi..i da moze da place...ali srecom to se nije dogodilo...
Danas se vec igrao, ne kao sto on zna...da ne mozes da ga stignes....ali nadam se ide na bolje...
Treba za 7 dana da primi jos neke vakcine.
Hvala ti