NICS
Iskusan
- Poruka
- 5.704
Najverovatnije u gradu kome zivis postoji sluzba za besplatne pravne savete. Ovde i ako ti neko odgovori nemas pojma ko je ko moze da ti se predstavi kao predsednik sveta neces znati, a tema nije zajebancija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se podrazumeva pod pojmom samohrana majka? Moja koleginica me zamolila da pronađem na internetu, ali definicija kao da ne postoji. Naime, ona je razvedena, živi s ćerkom, ne dobija alimentaciju od bivšeg muža. Ovo je interesuje jer samohrane majke ne podležu bodovanju prilikom rangiranja kod pitanja tehnološkog viška (ona je učiteljica, a dve su višak). Hvala unapred.
Najverovatnije u gradu kome zivis postoji sluzba za besplatne pravne savete. Ovde i ako ti neko odgovori nemas pojma ko je ko moze da ti se predstavi kao predsednik sveta neces znati, a tema nije zajebancija
hahaha, nasmejao si me u ovo jutro...Vise mi ne treba odgovor, sad sam cuo da me ruse![]()
pa to je i bila ideja...da se pitaju ozbiljne stvari
potreban mi je pravni savet oko ostvarivanja prava na akcije koje je moja majka dobila kao radnik u jednoj firmi.
naime,ona je sada pokojna ali imam dokument na kome pise da je ona vlasnik odredjenog broja akcija.
zakonski naslednici njene imovine smo samo sestra i ja,ali sta je potrebno da uradimo da ostvarimo prava na akcije?
Hitno!
Zivim sa porodico i babom u ocevoj kuci koju je on dobio na poklon od svoje majke.
MOji roditelji su u braku 32 godine i za sve to vreme majka nas je izdrzavala placala racune i jos otplacuje kredit( za renoviranje kuce) dok otac nije radio i nema nikakvih obaveza prema nama.
Zbog loseg zivota sa njim sa njim, majka je odlucila da se razvede pa me interesuje da li ona ima neka prava na kucu s obzirom da je ulagala u nju i da li on moze da je izbaci.
Hvala u napred.