ria&tuborg
Aktivan član
- Poruka
- 1.566
URAAAAAA< Lepa vest!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hey ljudi treba mi pomoc,nov sam u svetu sa kucama pa mi treba par saveta.
Skoro sam video jedno shtene pit bula i zaljubio se u njega i ubrzo se nasao kod mene...
![]()
Ova levo (ivy) je moja kuca... Sada je stara skoro 2 i po meseca.
Mene zanimaju sledece stvari a to su ishrana i dresura... Ko ima iskustva sa pitovima pls heeelptnx unapred
Hey ljudi treba mi pomoc,nov sam u svetu sa kucama pa mi treba par saveta.
Skoro sam video jedno shtene pit bula i zaljubio se u njega i ubrzo se nasao kod mene...
![]()
Ova levo (ivy) je moja kuca... Sada je stara skoro 2 i po meseca.
Mene zanimaju sledece stvari a to su ishrana i dresura... Ko ima iskustva sa pitovima pls heeelptnx unapred
i sta sa takvim psom ako je treniran za borbe?jedino da ga uzme neko ko ce ga drzati pod nadzorom stalno,ili da se uspava....
takav pas je opasnost za ljude i zivotinje
jadan pas...sta je on zgresio jadan....![]()
i sta sa takvim psom ako je treniran za borbe?jedino da ga uzme neko ko ce ga drzati pod nadzorom stalno,ili da se uspava....
mislim ne bih da pametujem, a da li ima azila koji bi ga prihvatili, jer su okolnosti bas teske zbog proslosti psa? tesko da ce se on na ulici uklopiti![]()
Ma možda pas uopšte i nije za borbe, jer ti debili ih na žalost, kad im ne trebaju ubiju.tkacio: Ko zna šta je jadan preživeo. Zato je i stavljeno na ovu temu, možda se nađe neki iskreni ljubitelj ove rase koji bi se pozabavio njime, bar privremeno.
Potpuno se slazem s'ovim jer poznati Americki fudbaler Michael Vick je imao cak svojih 60 pitova koji su koristeni za borbe i svaki je ucestvovao bar u jednoj borbi. Kada je policija provalila psi su nasli novi dom.TJ. 59 pasa je udomljeno samo 1 uspavanljudi, dokle vishe prica da su pitovi koji su koricsceni i koji se koriste za borbe opasni po ljude?? izgleda da vi imate neke druge zivotinje kad to tvrdite. i to je ona glupost koja se provlaci kroz medije, a nazalost i po forumima iako bi to trebala kontra biti... naravno, ne misle svi tako ovde, i naravno, postoje psi koji i pored toga sto se koriste u borbama oce da napadaju i ljude, ali je veoma mali procenat.... nista ne opravdavam, ni jednu ni drugu stranu, jer dosta se filozofiralo na sve teme o pitovima, ali pas nije covek, pa da se proglasi ludim ako hoce drugu jedinku da napadne.... ali ljudi izlgeda vole da prave od pasa ljude i obrnuto....... i naravno, slazem se da je gazda uvek odgovoran, iako se to 1000000 puta na svakom forumu moze procitati, kao i sto je svaki roditelj odgovoran za kulturu svoga deteta kad izadje iz kuce...