Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja сам обрисала постове, јер је услов да ова тема опстане тај да се не спомињу борбе ни у ком контексту. Па, ако наставите, неће бити први пут да ова тема буде закључана, а свака следећа брисана. Ово није претња, ово је само упозорење и скретање пажње на то шта пишете. Дакле, о овој раси пишите позитивно. Јер, она и јесте позитивна, док већина власника дотичне расе није.

Ja сам обрисала постове, јер је услов да ова тема опстане тај да се не спомињу борбе ни у ком контексту. Па, ако наставите, неће бити први пут да ова тема буде закључана, а свака следећа брисана. Ово није претња, ово је само упозорење и скретање пажње на то шта пишете. Дакле, о овој раси пишите позитивно. Јер, она и јесте позитивна, док већина власника дотичне расе није.

Svaka cast! Makar na ovom forumu jadne zivotinje ne moraju da budu zrtve klisea.

Mene vise blam da pisem, od kad sam se ukljucila u temu, imam najvise postova.
Lepa vest je da sam nasla vec dve zenke koje treba da se upare sa Gipsy-jem, jedva cekam...
Obecano mi je po jedno stene iz svakog legla po mom izboru. Naravno, ne bi ga prodala nego poklonila, a ko zna, ako se do tad preselim, mozda i zadrzim neko.
Najveci kompliment mi je kad neko kaze da je Gipsy lep, ja sva procvetam. A kako raste i razvija se, sve vise ljudi mi prilazi na ulici i pita me za njega.
Volela bi ga ja i da je ruzan, ali ovako je jos bolje.
Ako neko ima zenku za parenje nek se javi....

Mene vise blam da pisem, od kad sam se ukljucila u temu, imam najvise postova.
Lepa vest je da sam nasla vec dve zenke koje treba da se upare sa Gipsy-jem, jedva cekam...
Obecano mi je po jedno stene iz svakog legla po mom izboru. Naravno, ne bi ga prodala nego poklonila, a ko zna, ako se do tad preselim, mozda i zadrzim neko.
Najveci kompliment mi je kad neko kaze da je Gipsy lep, ja sva procvetam. A kako raste i razvija se, sve vise ljudi mi prilazi na ulici i pita me za njega.
Volela bi ga ja i da je ruzan, ali ovako je jos bolje.
Ako neko ima zenku za parenje nek se javi....

Super, bas mi je drago. Pa kad budu bebe, postavi slike.:D

Nadam se da ce ovaj sport uskoro doci i kod nas, jer Gipsy prosto OBOZAVA da vuce, kad izadjemo u setnju ljudi misle da je besan jer krene da se davi i ako je na amu
Mislim da bi bio najbolji u vuci u svojoj kategoriji

8_dscf85062br_thumb[1].jpg

po meni, ovo je najbolja gradja za pita. Postoje i oni "nagruvani" ali vise lice na staforda i to vec nije to...

Evo Gipsy-jevih novijih slika, pre recimo mesec dana, samo je bangavo ispao, jer je spustio usi, a inace ih drzi povijene. Ne znam, vise mi se svidja kad mu usi idu, onako u ruzu, kako se to kaze, tad mu glava dodje do izrazaja. E, kad smo vec kod toga, jel kasno sad da mu stavljam flaster da ih ucvrstim, pa da rastu u ruzu? Pretpostavljam da jeste,samo se nadam...

Pozdrav svima,ovo su Ari i Bane,moji kucni ljubimci.Obojica su usvojeni iz azila na Avali,posto im je pretila eutanazija.Prethodno su obojica od strane bivsih vlasnika slati u borbe pasa :evil::evil::evil:Sad izgledaju ovako,a najboji prijatelj im je moj 18-to mesecni sin,koji je inace,pored njih dvojice prohodao

Prilozi

• ari-i-bane1.jpg
    ari-i-bane1.jpg
    65,1 KB · Pregleda: 30
  • novak-i-ari2.jpg
    novak-i-ari2.jpg
    66,8 KB · Pregleda: 29
Evo da prebacim fotke i u ovu temu....kao sto rekoh i Ari i Bane jesu bili u borbama,pa kad vise nisu mogli tj.kad su izgledali kao krpe,bivsi vlasnici su ih ostavili vezane za kapiju azila na Avali,na svu srecu,dok sam ja radio tamo,posto je momentalno u azilu doneta odluka za njihovu eutanaziju:evil: A sad su ovakvi....da ne postavljam stare slike,bas su grozno izgledali obojica kad su dosli :-(

Prilozi

• ari-i-bane1.jpg
    ari-i-bane1.jpg
    65,1 KB · Pregleda: 5
  • novak-i-ari2.jpg
    novak-i-ari2.jpg
    66,8 KB · Pregleda: 5

Back