Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ima...jednog. Isto pit bula i vrsnjaci su. Samo sto taj njegov drugar polako odrasta i vec je postao ozbiljan i ne zeli vise toliko kao pre da se igra. Drugi muzijaci ga ne podnose, a SVE zenke koje sretne hoce da pari pa ga i one izbegavaju.

Ima dosta pasa koji su se upravo zbog incesta lose prosli sto se tice bolesti. Ja sam protiv toga da se ljudi igraju sa genetikom kad vec nema potrebe za time. Ali dobro, necu sad o tome.

@pit bull lover
A kako se slaze sa mladjim muzjacima? Jel moguce da ga ne vole mladi retriveri, labosi, kokeri, itd...?

Pa ne znam. Ja ga ne pustam sa slabijim psima da se igra, jer je mnogo jak, a nije svestan svoje snage, obori psa na pod.Vidis, mozda je to razlog Kako je stariji broj neprijatelja se povecava. Gotivio se bas puno sa jednim zlatnim retriverom, ali to je bilo pre par meseci tako da sam prilicno sigurna da se sad ne bi slagali.Jao kad bi nasla nekog ko ima psa sa slicnim karakterom, da se izjurcaju posteno.....On je ko na struju, mi kad bi bili 10 sati napolju, on bi deset sati bez prestanka trcao i smarao pse.:roll:

Verujte da kad bi nasli psa ko je lud , brz i zivcan ko on , posle 5 min bi poceli da reze , jer bi i jedan i drugi pokusavali da dokazu ko je jaci i bolji , a kad ga pustite sa slabijim psom , zna se ko je jaci i dokazivanje nije potrebno pa se onda samo igraju !

To mi verujte na rec !

Verujte da kad bi nasli psa ko je lud , brz i zivcan ko on , posle 5 min bi poceli da reze , jer bi i jedan i drugi pokusavali da dokazu ko je jaci i bolji , a kad ga pustite sa slabijim psom , zna se ko je jaci i dokazivanje nije potrebno pa se onda samo igraju !

To mi verujte na rec !
Ili jaci maltretitra i ponizava slabijeg da dokaze svoju dominaciju.

evo sad smo se vratili iz setnje sa njegovim drugom isto pit bullom. Njihova igra je postala takva da ljudi kad prolaze misle da se biju. Mnogo je bre jak, ne mogu da ga pustim sa slabijim jer on konstantno forsira igru, a taj tempo manji pas ne moze da prati. Veliki pas jednostavno ne zeli da se igra sa njim, i pokusa da ga otera, ali je Gipsy uporan, kao da ne razume sta mu ovaj porucuje. Skace, gura.....ma uzas.

A kod mene u kraju nema mladih pasa, nekako su sve stariji, pa nemoze da se igra ko stene. I ako ima mladih, sve su to pincevi, maltezeri i ti mali psi
Cao drugari,
koliko sam te razumela "pitt bull lover" zivis kod hrama sv.Save, ja setam svoju zenku pita u Karadjordjevom parku ona ima nesto manje od 2, 5 ali se i dalje ponasa ko beba, nadam se da cemo se sresti nekad pa da nam se kuce posteno izigraju.....
Inace setam svog psa u coporu sa jos 7 pasa svi su razlicitih rasa i godista ali se fenomenalno slazu ,
poz. za tracharu imas fenomenalne kucice i super sto si otvorila ovu temu...

E pa super!!!! Verovatno je setas dole u parkicu ispod, sa onim cane corsom koji se zove Stanislav, zlatno retriverom itd. Ja sam par puta izasla sa njima i bilo je ok, ali u poslednje vreme nikako da naletim, uvek prazan parkic ili sve sami patuljasti psi...
Prilicno sam sigurna kako bi se Gipsy ponasao prema njoj, posto je zenka, ali mozda bi sad bilo drugacije. Bilo bi mi bas drago da se sretnemo. :)

:D Pa sad ce biti problem da naletimo jedni ne druge jer je hladno , a mi obicno uvece setamo tu psa, inace znam Stanislava ,a li ne setamo zajedno u grupi jer ga moja Mrvica tera malo je napadan ali ako si videla copor u kojem je jedan labrador-retriver, vucijak par mesanaca, japanska akita,sar pej i 2 pit bula , e to smo mi...:D
Neki klinci su nas proslog leta nazvali "grupa copora" pa se sada mi zezamo i svima se tako predstavljamo....;)
Naravno bili bi super da se sretnemo, al kao sto rekoh kasnije izlazimo , negde oko 23h
tako da ako si tu u to vreme se vidimo.
poz...:)

:D Jao gledala sam slike stenaca koje ste postvili ovde...
preslatki su, duse male, tako mi nedostaje taj period kad su bebe, najsladji su , al brzo prodje...
Mada ovo moje blentavo kuce i ako ima skoro 2 ipo god. i dalje je prava beba, razmazena je katastrofa...Ne zalim se super je pas, pitoma je i slusa odlicno:),ali kao i svaki drugi pit prava je maza...Pre nje smo imali rota, eeee to je bio cuvar.
Ova blenta laje ko luda i to u stvari plasi ljude, al mislim da mi neko provali u kucu da bi ga izlizala od radosti....naravno kad mi nismo tu....kad smo tu ne daj ti boze :) onda se pravi opasna...hehehe8-)
Tako i letos nije dala Stanisavu da joj pridje, a on blentav zaljubio se , njegov gazda je cool pa mu je bilo smesno sto onoliki pas bezi od male zenkice.....

Pa vucijak i jedan mesanac imaju 8 god, akita , sar pej i retriverka 3 ipo 4, moja ima 2 ipo
i jos jedan mesanac isto i najmladji je pit on jos nema godinu....
Kad ih vidi da se smrznes, ljudi nas zaobilaze u sirokom luku,ali oni ne fermaju nikoga skroz su opusteni...jedino nastaje problem kad neko izvan copora dodje pa se nakaci na nekog, onda svi brane drugara......Inace su svi maze do bola ma super su psi:-P:-P:-P

U parku sportskog centra Sumice svaki dan se okuplja OGROMAN broj pasa i vlasnika, cak do 20, znaci ne mozete da verujete kako se dobro slazu. I to su vlasnici napravili raspored, po podne pa dok se ne smrkne izlaze mladi ili psi malih rasa( tu dolaze zlatni retriveri, mesanci, haskiji, NO, rotvajleri, pincevi, kokeri...ma svakakvi) ali uglavnom svi imaju do dve godine. A kad padne mrak dolaze vlasnici pasa ciji su psi malo agresivniji, ili ne vole da se druze sa ostalima. Neverovatno kako to dobro funkcionise, retko kad se desi da se psi pokace, i na kraju su opet svi srecni, i psi i vlasnici. Ja i Gipsy smo pre par meseci pokusali da se uvalimo u tu druzinu, ali su ga svi tretirali ko "novi kolacic",smarali ga i onako,iz igre grizli.Vlasnici su rekli da je tako uvek kad im dodje nov pas. Nemam pojma, ni Gipsy-ju se nije posle nekog vremena islo tamo. I na kraju smo odustali. Ja oduzila, a samo sam htela da vam kazem kako nekad vlasnici i psi mogu SAVRSENO da se druze, to je milina gledati.

Imali smo i mi (mislim Tedi i ja) ranije ekipu za druzenje koju su cinili tri retrivera (ne racunajuci Tedija), jedan mesanac am. kokera i terijera, rot, doberman, bernski pl. pas, koker, ponekada jedan lesi i jedna dalmatinka. Bilo je jos pasa koji su se tako povremeno pojavljivali, ali se drustvo raspalo vremenom jer su se neki razboleli, neki uginuli, neki odselili a neki postali agresivni.
Ali super je to kad se svi psi tako druze, onda je atmosfera bas pozitivna.
Doduse sad ne znam ni kako bi oformili novu grupu jer je Tedi postao prilicno netrpeljiv prema vecini muzjaka, tako da bi drustvo onda moralo da bude sastavljeno vecinom od zenki.

E pa jako je lepa boja. Ja sam u pocetku htela da kupim sivo-belog ili sarenog pita kao sto je ta zenka,ali nisam nigde mogla da ga nadjem, a kakva sam nisam htela da cekam, morala sam odmah da ga kupim. Mogla sam da biram izmedju zutih i crnih stenaca i ja naravno uzela crnog. Nije da se kajem, ali lepo je imati sarenog psa.
Koliko je stara?

Jao boze, prelepi su!!!! Bas,bas mi se svidja boja! Posebno ovaj crno beli, sa desne strane ovog sarenog.Jel ih prodaje? A po koliko? Jel ona zenkica sa prethodne slike "u pitu" ili je slucajno tako mrsava?

Jao boze, prelepi su!!!! Bas,bas mi se svidja boja! Posebno ovaj crno beli, sa desne strane ovog sarenog.Jel ih prodaje? A po koliko? Jel ona zenkica sa prethodne slike "u pitu" ili je slucajno tako mrsava?
Nije zenkica u pitu nije mrsava cini ti se mozda zbog slike a na slici ima 5 meseci a ovi stenci su na prodaju moj drugar ih prodaje ja misli da je samo jedno na prodaju ima jos jedno leglo on evo ih

Back