Mackic
Iskusan
- Poruka
 - 5.350

Na jedno 300m od tebe...pozdravi mushu kad se cujes sa njom![]()
Hocu, hocu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na jedno 300m od tebe...pozdravi mushu kad se cujes sa njom![]()
Pa da posle pitovi zajebani i to ha ha ha salim se nemoj mackic da se naljutis odma super su slike i super delo a i Gipsy lepo izgleda.Hocu, hocuA ti izmazi svoje kucove u moje ime jer sa ovim mojim zverkom ne mogu da im pridjem blize od 2m.

ops:
Evo Gipsy-jevih novijih slika, pre recimo mesec dana, samo je bangavo ispao, jer je spustio usi, a inace ih drzi povijene. Ne znam, vise mi se svidja kad mu usi idu, onako u ruzu, kako se to kaze, tad mu glava dodje do izrazaja. E, kad smo vec kod toga, jel kasno sad da mu stavljam flaster da ih ucvrstim, pa da rastu u ruzu? Pretpostavljam da jeste,samo se nadam...
 Svaka cast!!!!Jako zanimljivo ja neznam ni jednog retrivera u kraju da je kul sa ostalimpsima.
PS
KAD CES SE POJAVITI NA NASEM STANDU? A R Cops:
 Ja Tedija moram sad svaki put da vezem kad se mimoilazimo sa nekim drugim psom jer nikad ne znam kako ce da reaguje. Sa nekima hoce odmah da se pobije a sa drugima sve super.

Uslovi nisu jos bas toliko idealni ali bolji nego ranije.
E pa super,svaka cast mackic!!!!![]()
Evo Gipsy-jevih novijih slika, pre recimo mesec dana, samo je bangavo ispao, jer je spustio usi, a inace ih drzi povijene. Ne znam, vise mi se svidja kad mu usi idu, onako u ruzu, kako se to kaze, tad mu glava dodje do izrazaja. E, kad smo vec kod toga, jel kasno sad da mu stavljam flaster da ih ucvrstim, pa da rastu u ruzu? Pretpostavljam da jeste,samo se nadam...