IMAM PITA 3PUTA KINGA IMA U SEBI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh pa jel ti mislis da sam toliko zlopamtilo?![]()
Pa gde si se ti izgubio !
Sto te nema !
MA TAJ KING JE BIO OLOS PUSTALI SU GA CAK I U BORBE:razz:IMAM PITA 3PUTA KINGA IMA U SEBI

Jako lep pas a jel ima neka slika gde se jos lepse vidi ?Hvala vam na savetima, posebno tebi Mackic, pokusacu to.:wink::wink::wink:
Evo ga i moj guzonja Gipsy pre par dana. Joj vi nemate pojma, koliko je on blesav. Ponekad se uplasim da nije retardiran:???:
Sto su zajebani ovi munze konza,ako nista stariji sam od tebe i treba da imas neko postovanje prema starijima a sto se tice saveta evo ga jedan pravi Bulldog nije za svakog , ali tu postoji jedan problem ko jednom ima ovu rasu tesko je menja ja postujem i cenim sve rase i sve pse volim da vidim lepog psa ali pit je kao mercedes u automobilima i nemoj da se ljutis na mene koga nesto interesuje neki savet na pm da se nebi sprdao hvalaДа се разумемо ... овде ничим ниси помогао, сем што си у својој "доброти" почео са подсмехом да одговараш другима, што те сигурно не чини занимљивијим. Оног тренутка кад стварно будеш некоме од помоћи, онда се позови на доброту.
Hvala!:-)Jako lep pas a jel ima neka slika gde se jos lepse vidi ?
Sto su zajebani ovi munze konza,ako nista stariji sam od tebe i treba da imas neko postovanje prema starijima a sto se tice saveta evo ga jedan pravi Bulldog nije za svakog , ali tu postoji jedan problem ko jednom ima ovu rasu tesko je menja ja postujem i cenim sve rase i sve pse volim da vidim lepog psa ali pit je kao mercedes u automobilima i nemoj da se ljutis na mene koga nesto interesuje neki savet na pm da se nebi sprdao hvala
IMAM PITA 3PUTA KINGA IMA U SEBI
Sto su zajebani ovi munze konza,ako nista stariji sam od tebe i treba da imas neko postovanje prema starijima a sto se tice saveta evo ga jedan pravi Bulldog nije za svakog , ali tu postoji jedan problem ko jednom ima ovu rasu tesko je menja ja postujem i cenim sve rase i sve pse volim da vidim lepog psa ali pit je kao mercedes u automobilima i nemoj da se ljutis na mene koga nesto interesuje neki savet na pm da se nebi sprdao hvala
Ti nista nerazumes i nemoj da se trudis.Nerazumem ???
Aj malo pojasni !

Jel pola znaci kao jedna polovina organa i kog?To verovatno znaci da imas psa koji je dobijen incestom,trostrukim.Imam jedno pitanje,dali je normalan,dali mu fali pola organa?
Vidi vidi al je mala opasna ha ha ha,ako te bas interesuju godine ja sam krenuo u osmi razred kad si se ti rodila pa ti racunaj sto se tice ukusa vi ste operisani od toga,sto se tice vaspitanja ni to nema jel sam odgojen u domu za nezbrinutu decu Vasa Stajic znaci nema kuce nema vaspitanja ali druzeci se sa vama ovde nadam se da cu se popraviti opismeniti se i odrasti . Unapred zahvalanKad ste stariji onda bi trebalo da ste mudriji i dovoljno vaspitani da ostavite svoje podatke u profilu o svojim godinama, ako vec insistirate na tome da vas neko zbog toga postuje. Mada to postovanje ovde niste stekli svojim postovima, pa cete tesko svojim godinama. Naucite se malo redu pa vi postujte kako mladje od sebe tako i tudje ukuse. To je osnovno vaspitanje koje se prvo uci kod kuce, i to bi trebalo vi nas da ucite, kao stariji, ako to zaista jeste, posto ste svojim postovima ostavili utisak samo da ste nepismeni maloletnik.
Prijatan dan.
Ti nista nerazumes i nemoj da se trudis.![]()
Ti nista nerazumes i nemoj da se trudis.![]()
To znaci to,a to znaci da mu je King i otac i deda i pradeda ako zelis jos da uprostim samo kazi.To verovatno znaci da imas psa koji je dobijen incestom,trostrukim.Imam jedno pitanje,dali je normalan,dali mu fali pola organa?
Kako mi je super kad neko veruje u mene hvala i necu vise da vas diram bas ste nezni.Nadamo se da hoces.
To znaci to,a to znaci da mu je King i otac i deda i pradeda ako zelis jos da uprostim samo kazi.
To je jedan od najvecih incesta znaci King pari cerku koja mu je ujedno i unuka.Bas ti hvala , bas si divan !
Nema potrebe da mi uproscujes !
:sad: